Skip to the main content

Save the date: Dameskorfbal Zaalfinale 2023

Dameskorfbal

Na een aantal Corona-jaren mogen we dit seizoen weer genieten van een volledige zaalcompetitie binnen het dameskorfbal. De Topklasse van het dameskorfbal is momenteel in volle gang en de strijd om de finaleplaatsen in nog lang niet beslist. De Dameskorfbal zaalfinale gaat het hoogtepunt worden van deze competitie. We hopen dan ook op goedgevulde tribunes en een geweldig feest zoals alleen Dameskorfbal dit kent. 

De Dameskorfbal Zaalfinale 2023 vindt plaats op zaterdag 8 april 2023 in Maaspoort Den Bosch. Op deze dag strijden de finalisten van de Topklasse om de titel Nederlands Kampioen van het  Dameskorfbal. Verder strijden de twee sterkste teams van de Hoofdklasse A-jeugd ook om de landelijke titel in hun leeftijdscategorie. 

Op dit moment is het nog spannend welke ploegen zich gaan plaatsen voor de finale, echter het programma van die finaledag is als volgt:  

17:00 uur – Dameskorfbal A-jeugd finale
19:00 uur – Dameskorfbal zaalfinale 

Hou zaterdag 8 april dus vrij in je agenda! Want deze finales wil je niet missen. Meer informatie en het startschot van de ticketverkoop zal ook snel te vinden zijn via onze socials en www.knkv.nl.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League