Skip to the main content

Scheidsrechtersduo Van der Lucht/Voskamp stopt

Arbitrage

Het scheidsrechterkoppel Marco van der Lucht en Rick Voskamp fluit vanavond de laatste wedstrijd als duo. Marco van der Lucht fluit als voorbereiding naar het WK Korfbal gedurende de veldcompetities met Anton van den Beukel. Rick Voskamp heeft nog geen definitief besluit genomen over zijn toekomst, maar zal voorlopig niet in actie komen.

Van der Lucht heeft in 2019 samen met Arnold Alexander de finale van de Korfbal League tussen Fortuna/Delta Logistiek en PKC/Vertom gefloten. Van der Lucht fluit vanavond met GG/RMcD Huis Emma vs. Dalto/Klaverblad Verzekeringen zijn 174e wedstrijd in de Korfbal League. Voor Voskamp is het wedstrijd nummer 76 op het hoogste niveau.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Ereklasse Round-Up
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up
Drie weken na de finale van de Kenonz Korfbal League in Rotterdam Ahoy, werd afgelopen weekend de Ereklasse weer hervat. In beide poules waren er weinig verrassingen, alleen DVO verspeelde punten in Koog aan de Zaan.
Lees meer
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Beachkorfbal Internationaal
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Deze week werd bekend dat beachkorfbal is toegevoegd aan het programma van de World Games 2025. Deze editie vindt plaats in Chengdu, China. Naast beachkorfbal, blijft ook zaalkorfbal (8 tegen 8) een onderdeel op de World Games. Beachkorfbal zal worden gespeeld in een 4-tegen-4-format. In beide korfbaldisciplines zullen acht teams meedoen. Meer informatie vind je […]
Lees meer
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode maken bekend dat Zita Schröder (PKC/Vertom) is toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal. Schröder krijgt daarmee de Topsportstatus van het NOC*NSF. De 27-jarige Schröder was het hele seizoen een vaste waarde bij PKC/Vertom, waarmee ze onlangs nog de Kenonz Korfbal Leaguefinale in Ahoy won. In 2022 werd […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League