Skip to the main content

Scheidsrechtersduo Van der Lucht/Voskamp stopt

Arbitrage

Het scheidsrechterkoppel Marco van der Lucht en Rick Voskamp fluit vanavond de laatste wedstrijd als duo. Marco van der Lucht fluit als voorbereiding naar het WK Korfbal gedurende de veldcompetities met Anton van den Beukel. Rick Voskamp heeft nog geen definitief besluit genomen over zijn toekomst, maar zal voorlopig niet in actie komen.

Van der Lucht heeft in 2019 samen met Arnold Alexander de finale van de Korfbal League tussen Fortuna/Delta Logistiek en PKC/Vertom gefloten. Van der Lucht fluit vanavond met GG/RMcD Huis Emma vs. Dalto/Klaverblad Verzekeringen zijn 174e wedstrijd in de Korfbal League. Voor Voskamp is het wedstrijd nummer 76 op het hoogste niveau.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Een doordeweekse (inhaal)wedstrijd op dinsdagavond 20 februari. Het duel tussen PKC/Vertom en DVO/Transus uit ronde 12, dat werd verplaatst vanwege de deelname van PKC aan de IKF Korfball Champions League. En de belangen van dit duel zijn groot, de onderlinge verschillen klein. Een mooi affiche dus!
Lees meer
In de media #13
Korfbal League Korfbal League 2
In de media #13
Veel aandacht voor het korfbal in de (digitale) media na afgelopen weekend. Met natuurlijk het nieuws dat Richard Kunst na dit seizoen vertrekt bij PKC/Vertom en de terugkeer van Max Malestein bij DOS '46/VDK Groep na de zomer. Maar ook aandacht voor de gespeelde wedstrijden, onder andere het duel tussen KZ en Blauw-Wit dat lang spannend bleef.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #13
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #13
Na een week waarin bekend werd dat Max Malestein volgend seizoen terugkeert bij DOS '46 en Richard Kunst na dit seizoen vertrekt bij PKC om zijn carrière af te sluiten bij HKC, maakten we ons op voor de dertiende speelronde van het seizoen. Daarin deed HKC goede zaken met het oog op directe handhaving, was LDODK te sterk voor Fortuna en legde Blauw-Wit opponent KZ het vuur na aan de schenen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League