Skip to the main content

Scheidsrechtersduo Van der Lucht/Voskamp stopt

Arbitrage

Het scheidsrechterkoppel Marco van der Lucht en Rick Voskamp fluit vanavond de laatste wedstrijd als duo. Marco van der Lucht fluit als voorbereiding naar het WK Korfbal gedurende de veldcompetities met Anton van den Beukel. Rick Voskamp heeft nog geen definitief besluit genomen over zijn toekomst, maar zal voorlopig niet in actie komen.

Van der Lucht heeft in 2019 samen met Arnold Alexander de finale van de Korfbal League tussen Fortuna/Delta Logistiek en PKC/Vertom gefloten. Van der Lucht fluit vanavond met GG/RMcD Huis Emma vs. Dalto/Klaverblad Verzekeringen zijn 174e wedstrijd in de Korfbal League. Voor Voskamp is het wedstrijd nummer 76 op het hoogste niveau.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23-'24, ronde 3
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse '23-'24, ronde 3
Een aantal ploegen speelde afgelopen week een doordeweekse wedstrijd, in verband met het aanstaande WK Korfbal (20 t/m 29 oktober) in Taiwan. Avanti-Fortuna (poule 6) kende dinsdagavond een heel magere eindstand, de return op zaterdag was een stuk doelpuntrijker. De Amsterdamse burenruzie op zondag was spannend, maar Blauw-Wit trok aan het langste eind. Verder kende speelronde drie geen grote bijzonderheden.
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Ook de dames zijn afgelopen weekend weer gestart en de eerste speelronde resulteerde direct in een aantal mooie, spannende wedstrijden! In de Topklasse A won De Korfrakkers met een jong team overtuigend van ODC. De andere twee wedstrijden waren spannender, maar ook Oranje Wit en VIOS/Spes mochten twee punten bijschrijven. In de Topklasse B versloeg Melderslo Swift/HBSV met ruime cijfers. Landskampioen Rosolo wist ook te winnen, net als DDW.
Lees meer
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode hebben woensdagochtend (20 september) de definitieve WK-selectie bekend gemaakt. De groep die op 14 oktober afreist naar Taiwan bestaat uit zeven vrouwen en zeven mannen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League