Skip to the main content

Side-events voor jeugd tijdens Korfbal Leaguefinale

Evenementen Korfbalfinale

Op zaterdag 15 april is het eindelijk zover: de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy. De teams die zich hebben geplaatst, gaan op deze dag de strijd aan om de titel Nederlands Kampioen. De kaartverkoop voor dé wedstrijd van het jaar is inmiddels gestart. Voorafgaand aan de finale is er van alles te beleven voor jeugdige toeschouwers.

De hele dag zijn er op het voorplein van Ahoy diverse activiteiten, waar iedereen aan mag meedoen en waar je leuke prijzen kunt winnen. Zo staan er springkussens en kun je meedoen met uitdagende challenges. Ook wordt er een clinic gegeven, samen met de internationals van Nederland U17, waar iedereen aan mee kan doen.

Toernooi voor E-jeugd

Van 10.30 uur tot 12.30 uur organiseren we op twee korfbalveldjes een 4-tegen-4-toernooi voor E-jeugd. Wil jouw team meedoen? Meld je dan uiterlijk 7 april aan via deze aanmeldpagina. Per vereniging kun je twee teams opgeven. Let op: er is slechts plek voor zestien teams. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Met je team of vereniging naar de finale

De E-teams die meedoen, kunnen via de normale kanalen tickets kopen om na het toernooi de finalewedstrijden samen te bezoeken. Wil je niet alleen met je E-team naar de finale, maar met nóg meer teams of zelfs met je hele vereniging? Er zijn ook groepstickets met korting beschikbaar. Dit gaat om tickets voor de lange zijde tweede ring. De korting geldt vanaf meer dan 40 tickets. Meer informatie over de ticketverkoop vind je hier.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Een doordeweekse (inhaal)wedstrijd op dinsdagavond 20 februari. Het duel tussen PKC/Vertom en DVO/Transus uit ronde 12, dat werd verplaatst vanwege de deelname van PKC aan de IKF Korfball Champions League. En de belangen van dit duel zijn groot, de onderlinge verschillen klein. Een mooi affiche dus!
Lees meer
In de media #13
Korfbal League Korfbal League 2
In de media #13
Veel aandacht voor het korfbal in de (digitale) media na afgelopen weekend. Met natuurlijk het nieuws dat Richard Kunst na dit seizoen vertrekt bij PKC/Vertom en de terugkeer van Max Malestein bij DOS '46/VDK Groep na de zomer. Maar ook aandacht voor de gespeelde wedstrijden, onder andere het duel tussen KZ en Blauw-Wit dat lang spannend bleef.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #13
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #13
Na een week waarin bekend werd dat Max Malestein volgend seizoen terugkeert bij DOS '46 en Richard Kunst na dit seizoen vertrekt bij PKC om zijn carrière af te sluiten bij HKC, maakten we ons op voor de dertiende speelronde van het seizoen. Daarin deed HKC goede zaken met het oog op directe handhaving, was LDODK te sterk voor Fortuna en legde Blauw-Wit opponent KZ het vuur na aan de schenen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League