Skip to the main content

Side-events voor jeugd tijdens Korfbal Leaguefinale

Evenementen Korfbalfinale

Op zaterdag 15 april is het eindelijk zover: de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy. De teams die zich hebben geplaatst, gaan op deze dag de strijd aan om de titel Nederlands Kampioen. De kaartverkoop voor dé wedstrijd van het jaar is inmiddels gestart. Voorafgaand aan de finale is er van alles te beleven voor jeugdige toeschouwers.

De hele dag zijn er op het voorplein van Ahoy diverse activiteiten, waar iedereen aan mag meedoen en waar je leuke prijzen kunt winnen. Zo staan er springkussens en kun je meedoen met uitdagende challenges. Ook wordt er een clinic gegeven, samen met de internationals van Nederland U17, waar iedereen aan mee kan doen.

Toernooi voor E-jeugd

Van 10.30 uur tot 12.30 uur organiseren we op twee korfbalveldjes een 4-tegen-4-toernooi voor E-jeugd. Wil jouw team meedoen? Meld je dan uiterlijk 7 april aan via deze aanmeldpagina. Per vereniging kun je twee teams opgeven. Let op: er is slechts plek voor zestien teams. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Met je team of vereniging naar de finale

De E-teams die meedoen, kunnen via de normale kanalen tickets kopen om na het toernooi de finalewedstrijden samen te bezoeken. Wil je niet alleen met je E-team naar de finale, maar met nóg meer teams of zelfs met je hele vereniging? Er zijn ook groepstickets met korting beschikbaar. Dit gaat om tickets voor de lange zijde tweede ring. De korting geldt vanaf meer dan 40 tickets. Meer informatie over de ticketverkoop vind je hier.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Ereklasse Round-Up
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up
Drie weken na de finale van de Kenonz Korfbal League in Rotterdam Ahoy, werd afgelopen weekend de Ereklasse weer hervat. In beide poules waren er weinig verrassingen, alleen DVO verspeelde punten in Koog aan de Zaan.
Lees meer
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Beachkorfbal Internationaal
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Deze week werd bekend dat beachkorfbal is toegevoegd aan het programma van de World Games 2025. Deze editie vindt plaats in Chengdu, China. Naast beachkorfbal, blijft ook zaalkorfbal (8 tegen 8) een onderdeel op de World Games. Beachkorfbal zal worden gespeeld in een 4-tegen-4-format. In beide korfbaldisciplines zullen acht teams meedoen. Meer informatie vind je […]
Lees meer
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode maken bekend dat Zita Schröder (PKC/Vertom) is toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal. Schröder krijgt daarmee de Topsportstatus van het NOC*NSF. De 27-jarige Schröder was het hele seizoen een vaste waarde bij PKC/Vertom, waarmee ze onlangs nog de Kenonz Korfbal Leaguefinale in Ahoy won. In 2022 werd […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League