Simpel is supporter van korfbal!

Per seizoen 2016/2017 is Simpel supporter van het Nederlandse korfbal. De sympathieke Telecomaanbieder, bekend van de voordelige sim only abonnementen, vindt korfbal een prachtige sport en de korfbalwereld een mooie gemeenschap. Daar levert zij graag een bijdrage aan.

Simpel toont haar supporterschap door:

• Shirtsponsoring van 16 korfbalverenigingen voor de B-selectie (uitkomend in de Zaal Hoofdklasse)
    • Omdat het talent van onze B-jeugd gekoesterd mag worden.
    • Met deze 16 verenigingen is de speciale afspraak gemaakt dat de helft van het sponsorbedrag ten goede komt aan het vrijwilligersbeleid van de vereniging. Dus aan het werven, behouden, opleiden of waarderen van deze onmisbare groep.
  • Aanbod voor 40 verenigingen van een speciaal scheidsrechterspakket, voor de eigen verenigingsscheidsrechters.
  • Het helpen van alle vereniging in Nederland bij het waarderen van hun vrijwilligers. Omdat de sport zonder vrijwilligers niet bestaat.

Korfbal.nl is voor Simpel een belangrijke partner in het vergroten van de aandacht voor de genoemde doelgroepen. Daarom maakt Simpel het bijvoorbeeld mogelijk dat Korfbal.nl de komende zaalcompetitie elke week een Hoofdklasse B-jeugd wedstrijd in de schijnwerpers zet. Ook wordt een spectaculaire zaalstart georganiseerd.

De vrijwilligers zullen met name via social media in het zonnetje worden gezet door Simpel en Korfbal.nl, dus houd de accounts van Korfbal.nl goed in de gaten!

Een unieke samenwerking
Jasper de Rooij, CEO van Simpel: “Simpel is een merk dat innoveert in het voordeel van consumenten en staat daarom graag dicht bij hetgeen mensen en families beweegt. Wij zijn al jaren actief als sponsor van diverse sporten. Korfbal is een echte familiesport en past daarom goed bij ons. Ik kijk uit naar wat ons partnerschap met Korfbal.nl zal brengen aan de korfballers en alle vrijwilligers.”

Tim van Peppen, woordvoerder Korfbal.nl: “Fantastisch dat Simpel zich op deze manier wil inzetten voor de korfbalsport. Een unieke en innovatieve manier om te laten zien dat ze onze sport echt een warm hart toedragen. Ik kijk uit naar de samenwerking met hen en wil alle verenigingen oproepen gebruik te maken van het aanbod dat Simpel hen de komende tijd zal doen!

Over Simpel
Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim only abonnementen aan, zonder gedoe. Simpel daagt ingewikkelde zaken uit door ze eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom staat Simpel voor duidelijke communicatie en biedt het geen toestellen aan om lage tarieven te kunnen garanderen. Met het Plafond heb je bovendien maximale controle over je uitgaven. Iedereen is welkom bij Simpel, daarom is er geen kredietcheck. Inmiddels maken honderdduizenden klanten gebruik van hun abonnementen.

Heb jij je al aangesloten bij de revolutie? Kijk voor meer informatie op www.simpel.nl/over-simpel