Skip to the main content

Succesvolle tweede week Tour de Camping

Evenementen

Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij door de succesvolle samenwerking tussen het KNKV en RCN Vakantieparken zoveel kinderen blij kunnen maken met korfbalclinics”, aldus Schep.

Al meerdere zomers op rij gaat een team korfbaltrainers tijdens Tour de Camping langs bij diverse RCN Vakantieparken om korfbalclinics te geven. Schep: “Als wij veel kinderen een leuke dag kunnen bezorgen door middel van korfbal en ook nog vele complimenten van ouders krijgen dan is de dag voor ons geslaagd. Wij horen na afloop van de clinic ook vaak dat kinderen en ouders niet wisten dat korfbal zo leuk was. Sommige kinderen willen zelfs speciaal naar een RCN-camping op vakantie omdat wij daar deze clinics geven. Hoe leuk is dat!”

Gerelateerde artikelen

Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
TeamNL Korfbal won zondagavond het goud op The World Games 2022. In een vol Birmingham Jefferson Civic Complex werd België in de finale met 23-12 verslagen. Het brons ging naar Chinees Taipei, dat een spannende strijd met Duitsland uitvocht om plek drie en uiteindelijk met 22-23 won.
Lees meer
Zomereditie Tour de Camping
Zomereditie Tour de Camping
Op RCN De Roggeberg in Appelscha gaat maandagmiddag (15.00 uur) de zomereditie van Tour de Camping van start.  De komende twee weken geven Sharlynn van Genderen en Barry Schep met hun team voor iedereen toegankelijke korfbalclinics op de diverse RCN Vakantieparken in het land. 
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk