Skip to the main content

Succesvolle tweede week Tour de Camping

Evenementen

Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij door de succesvolle samenwerking tussen het KNKV en RCN Vakantieparken zoveel kinderen blij kunnen maken met korfbalclinics”, aldus Schep.

Al meerdere zomers op rij gaat een team korfbaltrainers tijdens Tour de Camping langs bij diverse RCN Vakantieparken om korfbalclinics te geven. Schep: “Als wij veel kinderen een leuke dag kunnen bezorgen door middel van korfbal en ook nog vele complimenten van ouders krijgen dan is de dag voor ons geslaagd. Wij horen na afloop van de clinic ook vaak dat kinderen en ouders niet wisten dat korfbal zo leuk was. Sommige kinderen willen zelfs speciaal naar een RCN-camping op vakantie omdat wij daar deze clinics geven. Hoe leuk is dat!”

Gerelateerde artikelen

Play of the Week #4
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #4
Nieuw dit jaar is de ‘Play of the Week’. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2, Round-Up #4
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2, Round-Up #4
Na vier speelronden in de Korfbal League 2 is er nog geen zinnig woord te zeggen over de ranglijst. Alleen Fiks staat nog met lege handen, maar verder kan iedereen op een goede dag van elkaar winnen, zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Dat maakt het erg interessant.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #4
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #4
In het mediaoverzicht aandacht voor de derby in Koog aan de Zaan en het duel tussen Fortuna en DOS'46 dat eindigde in een gelijkspel. In het Friesch Dagblad een lang artikel over LDODK-routinier André Zwart.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal