TeamNL Korfbal clinic voor G-korfballers

Zondag 29 december 2019 organiseert het KNKV in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation een TeamNL Korfbal clinic voor G-korfballers. Deze clinic is onderdeel van de Korfbal Challenge en wordt verzorgd door spelers van TeamNL Korfbal. Een fantastische middag voor G-korfballers waarbij plezier centraal staat en topkorfbal samenkomt met G-korfbal.

De clinic vindt plaats in Topsportcentrum Rotterdam en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Tijdens deze clinic wordt ook de nieuwe ambassadeur G-korfbal Marjolijn Schenk voorgesteld. Internationals Jessica Lokhorst, Esther Cordus, Fleur Hoek en Alwin Out zijn ook aanwezig bij de clinic.

Aanmelden
Lijkt het de G-korfballers van jouw vereniging leuk om bij de clinic aanwezig te zijn? Meld dan als trainer de G-korfballers van jouw vereniging aan via deze link. Ken je iemand die graag een keer G-korfbal wil uitproberen? Neem diegene dan mee. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 december.

Winactie: een ritje in de Dirk Kuyt Foundation bus
Als je de G-korfballers van jouw vereniging vóór 5 december aanmeldt, kun je een ritje in de Dirk Kuyt Foundation bus winnen door bij het aanmelden de vraag ‘Waarom vinden jullie dat jullie moeten worden vervoerd met de Dirk Kuyt Foundation bus?’ te beantwoorden. Het winnende team wordt opgehaald en thuisgebracht met de bus. De vereniging moet wel binnen een maximale afstand van veertig kilometer van Rotterdam gevestigd zijn. Er kunnen maximaal acht personen in de bus. De winnaar ontvangt op 6 december een bericht.

Met vragen over deze clinic kun je terecht bij dolf.nijbroek@knkv.nl