TeamNL Korfbal clinic voor G-korfballers

Zondag 29 december 2019 organiseert het KNKV in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation een TeamNL Korfbal clinic voor G-korfballers. Deze clinic is onderdeel van de Korfbal Challenge en wordt verzorgd door spelers van TeamNL Korfbal. Een fantastische middag voor G-korfballers waarbij plezier centraal staat en topkorfbal samenkomt met G-korfbal.

De clinic vindt plaats in Topsportcentrum Rotterdam en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Tijdens deze clinic wordt ook de nieuwe ambassadeur G-korfbal Marjolijn Schenk voorgesteld. Internationals Jessica Lokhorst, Esther Cordus, Fleur Hoek en Alwin Out zijn ook aanwezig bij de clinic.

Aanmelden
Lijkt het de G-korfballers van jouw vereniging leuk om bij de clinic aanwezig te zijn? Meld dan als trainer de G-korfballers van jouw vereniging aan via deze link. Ken je iemand die graag een keer G-korfbal wil uitproberen? Neem diegene dan mee. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 december.

Met vragen over deze clinic kun je terecht bij dolf.nijbroek@knkv.nl