Skip to the main content

TeamNL Korfbal oefent in Veldhoven, De Lier en Wolvega

Internationaal TeamNL Korfbal

In aanloop naar het EK (25-30 oktober in België) speelt TeamNL Korfbal drie voorbereidingswedstrijden in het land. Hiervoor reist de selectie van bondscoach Jan Niebeek af naar Veldhoven, De Lier en Wolvega.

Dinsdagavond 28 september speelt TeamNL Korfbal bij SDO in Veldhoven een onderlinge wedstrijd (19.30 uur). 5 oktober speelt Oranje onderling  bij Valto in De Lier (19.30 uur). 12 oktober treft TeamNL Korfbal in de uitzwaaiwedstrijd bij SCO/MOTIP DUPLI in Wolvega een regioteam als tegenstander (19.30 uur).

Bij Valto en SDO is er de middag na de wedstrijd (woensdagmiddag 29 september en 6 oktober) een open training, waarbij iedereen welkom is.

Bondscoach Jan Niebeek: “Het is mooi dat we ons met TeamNL Korfbal weer in het land kunnen presenteren aan het publiek. Hier kijken we echt naar uit.”

Publiek en livestream
Voor informatie over toegang tot de zaal; hou de website van de organiserende vereniging in de gaten. De wedstrijden zijn sowieso via de livestream te volgen en die links worden in de dagen voor het betreffende duel gedeeld.

Meer over TeamNL Korfbal, dat tijdens het EK Portugal, Engeland en Hongarije treft in de poulefase, vind je op Korfbal.nl of op het Instagram-account van het team.

Sessies trainersbegeleiding
De dag na de uitzwaaiwedstrijd van TeamNL Korfbal, vindt er ’s avonds op dezelfde locatie een sessie over trainersbegeleiding plaats. Hierin wordt uitgelegd hoe je trainersbegeleiding kunt opzetten en implementeren binnen je vereniging en hoe je trainers kunt begeleiden. Meer over deze sessies op woensdagavond 29 september, 6 oktober en 13 oktober vind je op KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader.

Foto: Anne van Vegchel

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League