Skip to the main content

TeamNL Korfbal oefent in Veldhoven, De Lier en Wolvega

Internationaal TeamNL Korfbal

In aanloop naar het EK (25-30 oktober in België) speelt TeamNL Korfbal drie voorbereidingswedstrijden in het land. Hiervoor reist de selectie van bondscoach Jan Niebeek af naar Veldhoven, De Lier en Wolvega.

Dinsdagavond 28 september speelt TeamNL Korfbal bij SDO in Veldhoven een onderlinge wedstrijd (19.30 uur). 5 oktober neemt Oranje het bij Valto in De Lier op tegen een team van Valto, KCC/CK Kozijnen en Avanti/Post Makelaardij (19.00 uur). 12 oktober treft TeamNL Korfbal in de uitzwaaiwedstrijd bij SCO/MOTIP DUPLI in Wolvega een regioteam als tegenstander (19.30 uur).

Bij Valto en SDO is er de middag na de wedstrijd (woensdagmiddag 29 september en 6 oktober) een open training, waarbij iedereen welkom is.

Bondscoach Jan Niebeek: “Het is mooi dat we ons met TeamNL Korfbal weer in het land kunnen presenteren aan het publiek. Hier kijken we echt naar uit.”

Publiek en livestream
Voor informatie over toegang tot de zaal; hou de website van de organiserende vereniging in de gaten. De wedstrijden zijn sowieso via de livestream te volgen en die links worden in de dagen voor het betreffende duel gedeeld.

Meer over TeamNL Korfbal, dat tijdens het EK Portugal, Engeland en Hongarije treft in de poulefase, vind je op Korfbal.nl of op het Instagram-account van het team.

Sessies trainersbegeleiding
De dag na de uitzwaaiwedstrijd van TeamNL Korfbal, vindt er ’s avonds op dezelfde locatie een sessie over trainersbegeleiding plaats. Hierin wordt uitgelegd hoe je trainersbegeleiding kunt opzetten en implementeren binnen je vereniging en hoe je trainers kunt begeleiden. Meer over deze sessies op woensdagavond 29 september, 6 oktober en 13 oktober vind je op KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader.

Foto: Anne van Vegchel

Gerelateerde artikelen

Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen
Internationaal TeamNL Korfbal U21, U19, U17
Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen

Het kabinet heeft besloten dat alle fulltime topsportprogramma’s in een gecontroleerde omgeving mogen blijven draaien, mits deze op een officiële lijst van erkende topsportaccommodaties staan. Om die reden kunnen TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal (U21) op Papendal blijven trainen.

Lees meer
Boadi tijdelijk bij TeamNL Korfbal: 'Ik doe het redelijk, maar moet meer scoren'
Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal
Boadi tijdelijk bij TeamNL Korfbal: 'Ik doe het redelijk, maar moet meer scoren'

DVO/Accountor-speelster Daniëlle Boadi werd onlangs voor de eerstkomende periode toegevoegd aan TeamNL Korfbal, dat ook in deze coronatijden volledig mag trainen. Om op topniveau te kunnen blijven trainen en volwaardige onderlinge wedstrijden te kunnen spelen, wilde bondscoach Jan Niebeek met een grotere groep trainen en Boadi was één van de uitverkorenen.

Lees meer
Welke TeamNL Korfbal-speler ben jij?
TeamNL Korfbal
Welke TeamNL Korfbal-speler ben jij?

Ben jij Mick Snel, Celeste Split, Richard Kunst of Fleur Hoek? Daar kun je nu achter komen! Sportmarketingbureau Yellow Jersey maakte voor TeamNL Korfbal een speciaal Instagram Filter, dat je kunt vinden op het Instagram-account van TeamNL Korfbal. Check het account van onze internationals en check gelijk welke TeamNL Korfbal-speler jij bent!

Lees meer

Topartikelen

Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #2: Winst voor KCC, PKC en DVO nog ongeslagen
Internationaal Korfbal League Podcast
Eén tegen één: Gerald van Dijk