Skip to the main content

TeamNL Korfbal oefent in Veldhoven, De Lier en Wolvega

Internationaal TeamNL Korfbal


In aanloop naar het EK (25-30 oktober in België) speelt TeamNL Korfbal drie voorbereidingswedstrijden in het land. Hiervoor reist de selectie van bondscoach Jan Niebeek af naar Veldhoven, De Lier en Wolvega.

Dinsdagavond 28 september speelt TeamNL Korfbal bij SDO in Veldhoven een onderlinge wedstrijd (19.30 uur). 5 oktober speelt Oranje onderling  bij Valto in De Lier (19.30 uur). 12 oktober treft TeamNL Korfbal in de uitzwaaiwedstrijd bij SCO/MOTIP DUPLI in Wolvega een regioteam als tegenstander (19.30 uur).

Bij Valto en SDO is er de middag na de wedstrijd (woensdagmiddag 29 september en 6 oktober) een open training, waarbij iedereen welkom is.

Bondscoach Jan Niebeek: “Het is mooi dat we ons met TeamNL Korfbal weer in het land kunnen presenteren aan het publiek. Hier kijken we echt naar uit.”

Publiek en livestream
Voor informatie over toegang tot de zaal; hou de website van de organiserende vereniging in de gaten. De wedstrijden zijn sowieso via de livestream te volgen en die links worden in de dagen voor het betreffende duel gedeeld.

Meer over TeamNL Korfbal, dat tijdens het EK Portugal, Engeland en Hongarije treft in de poulefase, vind je op Korfbal.nl of op het Instagram-account van het team.

Sessies trainersbegeleiding
De dag na de uitzwaaiwedstrijd van TeamNL Korfbal, vindt er ’s avonds op dezelfde locatie een sessie over trainersbegeleiding plaats. Hierin wordt uitgelegd hoe je trainersbegeleiding kunt opzetten en implementeren binnen je vereniging en hoe je trainers kunt begeleiden. Meer over deze sessies op woensdagavond 29 september, 6 oktober en 13 oktober vind je op KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader.

Foto: Anne van Vegchel

Gerelateerde artikelen

Korfball World Cup U17 eerste weekend juli
Evenementen Internationaal
Korfball World Cup U17 eerste weekend juli

De Korfball World Cup U17 in Eindhoven vindt in 2022 plaats op 2 en 3 juli. De organisatie van dit officieuze wereldkampioenschap voor U17-landenteams is namens het KNKV wederom in handen van de Eindhovense verenigingen DSC, PSV/lifovragen.nl en Rust Roest.

Lees meer
VIDEO: Scholtmeijer, Braunstahl en Tromp
TeamNL Korfbal Topkorfbal
VIDEO: Scholtmeijer, Braunstahl en Tromp

Vandaag is de laatste dag dat Wim Scholtmeijer, Leon Braunstahl en Jennifer Tromp de technische staf van TeamNL Korfbal vormen.

Lees meer
Studio Oranje #5: 'De grens over'
TeamNL Korfbal
Studio Oranje #5: 'De grens over'

In de zevendelige documentaire ‘Studio Oranje’ werd TeamNL Korfbal gevolgd, op weg naar het WK Korfbal 2015 in België. Vandaag aflevering 5: ‘De grens over’.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Records: Op weg naar ronde getallen
Internationaal TeamNL Korfbal
VIDEO: Afscheid Snel, Split en Pikaar