Skip to the main content

TeamNL Korfbal oefent in Veldhoven, De Lier en Wolvega

Internationaal TeamNL Korfbal

In aanloop naar het EK (25-30 oktober in België) speelt TeamNL Korfbal drie voorbereidingswedstrijden in het land. Hiervoor reist de selectie van bondscoach Jan Niebeek af naar Veldhoven, De Lier en Wolvega.

Dinsdagavond 28 september speelt TeamNL Korfbal bij SDO in Veldhoven een onderlinge wedstrijd (19.30 uur). 5 oktober speelt Oranje onderling  bij Valto in De Lier (19.30 uur). 12 oktober treft TeamNL Korfbal in de uitzwaaiwedstrijd bij SCO/MOTIP DUPLI in Wolvega een regioteam als tegenstander (19.30 uur).

Bij Valto en SDO is er de middag na de wedstrijd (woensdagmiddag 29 september en 6 oktober) een open training, waarbij iedereen welkom is.

Bondscoach Jan Niebeek: “Het is mooi dat we ons met TeamNL Korfbal weer in het land kunnen presenteren aan het publiek. Hier kijken we echt naar uit.”

Publiek en livestream
Voor informatie over toegang tot de zaal; hou de website van de organiserende vereniging in de gaten. De wedstrijden zijn sowieso via de livestream te volgen en die links worden in de dagen voor het betreffende duel gedeeld.

Meer over TeamNL Korfbal, dat tijdens het EK Portugal, Engeland en Hongarije treft in de poulefase, vind je op Korfbal.nl of op het Instagram-account van het team.

Sessies trainersbegeleiding
De dag na de uitzwaaiwedstrijd van TeamNL Korfbal, vindt er ’s avonds op dezelfde locatie een sessie over trainersbegeleiding plaats. Hierin wordt uitgelegd hoe je trainersbegeleiding kunt opzetten en implementeren binnen je vereniging en hoe je trainers kunt begeleiden. Meer over deze sessies op woensdagavond 29 september, 6 oktober en 13 oktober vind je op KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader.

Foto: Anne van Vegchel

Gerelateerde artikelen

Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Evenementen Internationaal Korfbal Challenge Korfbal League TeamNL Korfbal
Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Na twee jaar van afwezigheid is de Korfbal Challenge terug! Als vanouds is het Topsportcentrum Rotterdam van 27 tot en met 30 december het podium voor talent én topkorfbal: vier dagen lang genieten van mooie wedstrijden in de gezelligste tijd van het jaar.
Lees meer
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal staat op de shortlist als één van de kanshebbers voor de titel 'Sportploeg van het Jaar' die uitgereikt wordt tijdens het jaarlijkse NOS | NOC*NSF Sportgala. Tijdens dit Sportgala, dat georganiseerd wordt door NOC*NSF worden de beste sporters en coaches van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #3
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #3
Wat werd er geschreven naar aanleiding van speelronde drie in de Kenonz Korfbal League? In AD/De Dordtenaar een artikel met Olav van Wijngaarden na het duel tussen PKC en Fortuna en een interview met Bo Oppe. Omrop Fryslân en het Friesch Dagblad waren aanwezig bij LDODK - Blauw-Wit.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal