Skip to the main content

TeamNL Korfbal: spektakel in Veldhoven

Internationaal TeamNL Korfbal

In een volle Kempen Campus in Veldhoven speelde TeamNL Korfbal dinsdagavond een onderlinge wedstrijd. Team ‘Zwart’ won van team ‘Oranje’ (20-22), maar belangrijker nog: het volop aanwezige publiek kreeg een mooi duel voorgeschoteld.

“Het was voor het team heerlijk om weer in zo’n setting te kunnen spelen. Verder was het een nuttig duel waarin we weer enkele opstellingen en speelwijzen hebben kunnen testen en daarin hebben we goede dingen gezien”, aldus bondscoach Jan Niebeek over het duel in de hal van het jubilerende SDO.

Lees ook de reportage van het Eindhovens Dagblad:  Volle tribunes voor TeamNL Korfbal.

Terugkijken
Door technische problemen werkte de livestream de eerste helft niet. Live-flitsen van die eerste helft zijn te zien via het Instagram-account van TeamNL Korfbal.

De tweede helft zie je onder dit artikel.

Ook op bezoek bij Valto en SCO
TeamNL Korfbal is in voorbereiding op het EK in Antwerpen (25-30 oktober). Bondscoach Jan Niebeek maakt binnenkort zijn EK-selectie bekend. Dinsdag 5 oktober speelt TeamNL Korfbal bij Valto in De Lier een onderling duel en dinsdag 12 oktober bij SCO/Motip Dupli in Wolvega tegen een regioteam.

Het duel bij Valto is te zien via onderstaande livestream.

Hou voor meer informatie over deze duels de website van de ontvangende vereniging in de gaten.

Publiek bij EK-wedstrijden
Ook bij de groepswedstrijden in Boeckenberg Sportcenter (25-27 oktober) en de finaleduels in de Lotto Arena (29-30 oktober) mag publiek aanwezig zijn.

Begin oktober maakt de Belgische bond bekend onder welke voorwaarden fans toegang tot de zaal hebben en wordt het mogelijk om tickets te reserveren voor de EK-duels.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League