TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal is het vlaggenschip van het Nederlandse korfbal. Sinds 1 september 2020 staat TeamNL Korfbal onder leiding van bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode.

TeamNL Korfbal is de regerend World Games-, wereld- en Europees kampioen. Oranje won negenmaal de World Games en veroverde tien WK- en zeven EK-titels.

In 2021 speelt TeamNL Korfbal het uitgestelde IKF European Korfball Championship in België. In 2022 staan de uitgestelde World Games in Birmingham (USA) op het programma.

Benieuwd naar de selecties van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), Nederland U19 en Nederland U17?
Check de agenda om te kijken wanneer TeamNL Korfbal in actie komt.
GA NAAR

Livestream onderlinge wedstrijd TeamNL Korfbal

Team Esther Cordus versus Team Mick Snel. Dat is zaterdag om 11.30 uur de onderlinge wedstrijd van de TeamNL Korfbal-selectie op Papendal. Korfbalfans kunnen het duel volgen op het YouTube-kanaal van Korfbal.nl.

Boadi tijdelijk bij TeamNL Korfbal: 'Ik doe het redelijk, maar moet meer scoren'

DVO/Accountor-speelster Daniëlle Boadi werd onlangs voor de eerstkomende periode toegevoegd aan TeamNL Korfbal, dat ook in deze coronatijden volledig mag trainen. Om op topniveau te kunnen blijven trainen en volwaardige onderlinge wedstrijden

Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen

Het kabinet heeft besloten dat alle fulltime topsportprogramma’s in een gecontroleerde omgeving mogen blijven draaien, mits deze op een officiële lijst van erkende topsportaccommodaties staan. Om die reden kunnen TeamNL Korfbal en

VIDEO: Scholtmeijer, Braunstahl en Tromp

Vandaag is de laatste dag dat Wim Scholtmeijer, Leon Braunstahl en Jennifer Tromp de technische staf van TeamNL Korfbal vormen.