TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal is het vlaggenschip van het Nederlandse korfbal.

TeamNL Korfbal is regerend World Games-, wereld- en Europees kampioen. Het won negenmaal de World Games en veroverde tien WK- en acht EK-titels.

In 2021 speelde het team van bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode het EK in België. In 2022 staan de World Games op het programma (VS) en in 2023 het WK (Taiwan).

TeamNL Korfbal is onderdeel van TeamNL, hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Partners van TeamNL Korfbal zijn ERIMAMizuno, Nea International en Herzog Medical. Shirtsponsor is Nederlandse Loterij.

De kleding van TeamNL Korfbal en de partners is te koop via Korfbalshop.nl.

Benieuwd naar de selecties van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), Nederland U19 en Nederland U17?
Check de agenda om te kijken wanneer TeamNL Korfbal in actie komt.
GA NAAR

Topkorfbal in 2022

Wat brengt het nieuwe jaar ons op het gebied van topkorfbal? Er staan veel mooie evenementen op de planning (en laten we hopen dat ze allemaal doorgang kunnen vinden).

VIDEO: Afscheid Snel, Split en Pikaar

Nu het jaar ten einde komt, is het tijd om terug te blikken op het afscheid van een aantal internationals. Kort na het EK, waar captain Mick Snel verstek moest laten gaan

Win met je team een clinic van Daan Preuninger

Geld inzamelen voor kinderen met een spierziekte én je club kan nog de komende twee speelronden. Laat je wedstrijd sponsoren! Het team dat het meeste geld verzamelt wint een clinic van Daan