Skip to the main content

TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal is het vlaggenschip van het Nederlandse korfbal. Sinds 1 september 2020 staat TeamNL Korfbal onder leiding van bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode.

TeamNL Korfbal is de regerend World Games-, wereld- en Europees kampioen. Oranje won negenmaal de World Games en veroverde tien WK- en zeven EK-titels.

In 2021 speelt TeamNL Korfbal het uitgestelde IKF European Korfball Championship in België. In 2022 staan de uitgestelde World Games in Birmingham (USA) op het programma.

Benieuwd naar de selecties van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), Nederland U19 en Nederland U17?
Check de agenda om te kijken wanneer TeamNL Korfbal in actie komt.
GA NAAR

VIDEO: Jessica Lokhorst versus Esther Cordus

Tijdens het tweede onderlinge duel van TeamNL Korfbal volgde de camera Esther Cordus en Jessica Lokhorst. Beide dames moeten het hebben van hun loopvermogen en kansen rond de korf. Rennen, rennen, rennen!

VIDEO: Daan Preuninger versus Olav van Wijngaarden

Het tweede onderlinge treffen eindigde in een gelijkspel, maar hoe brachten Daan Preuninger en Olav van Wijngaarden het er van af? Geniet van acht minuten lang kracht en snelheid die de mannen

EK oktober 2021 in Antwerpen

Het Europees Kampioenschap wordt volgend jaar oktober in Antwerpen gehouden, zo werd zaterdag bekend. Oorspronkelijk zou het EK afgelopen november plaatsgevonden hebben, maar vanwege de coronapandemie werd dit uitgesteld naar 2021.

Ook Talent TeamNL Korfbal zaterdag live

Zaterdag is zowel het onderlinge duel van Talent TeamNL Korfbal als dat van TeamNL Korfbal live te volgen. Let op: U22 speelt om 13.00 uur, het grote Oranje om 15.00 uur. De