Skip to the main content

Terugblik op succesvolle Tour de Camping

Evenementen

Van 24 juli tot en met 3 augustus was de Tour de Camping! Onder leiding van Barry Schep werden er door het hele land korfbalclinics gegeven op RCN Vakantieparken. Ondanks dat de weersvoorspellingen niet al te best waren, konden de clinics bijna overal doorgaan. We kijken dan ook terug op weer een enorm geslaagde zomereditie met veel deelnemers, sportplezier en lachende gezichten. 

De Tour de Camping is inmiddels een traditie geworden voor het KNKV en RCN Vakantieparken. Dit was alweer de zesde editie. Barry: “Ik ben blij dat we in deze twee natte weken de kinderen op de RCN-parken toch een heel toffe ochtend hebben kunnen bezorgen. En niet alleen de deelnemers hebben zichtbaar genoten, ook voor ons is de Tour de Camping ieder jaar weer een feestje!”

Ook bij RCN Vakantieparken zijn ze blij met de korfbalclinics. “Tour de Camping is een prachtige aanvulling op het aanbod op onze vakantieparken. De clinics worden altijd goed georganiseerd en zorgen ervoor dat kinderen, in de buitenlucht, op een leuke manier kennis kunnen maken met korfbal. We zijn erg blij met de samenwerking, vooral omdat je ziet hoeveel plezier de kinderen eraan beleven!”

   

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23/'24 - kruisfinales
Ereklasse
Ereklasse '23/'24 - kruisfinales
De vier nummers één uit de kampioenspoules vochten afgelopen weekend om een plek in de Ereklassefinale op 22 juni. Fortuna vs. PKC werd bij KCR in Ridderkerk gespeeld, DOS '46 en DVO stonden op het veld van Unitas/Perspectief in Harderwijk tegenover elkaar. 
Lees meer
Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
Competitie Korfbal League Korfbal League 2
Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
De slotfase van de Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2 wordt met ingang van het seizoen 2024-2025 gewijzigd. De nummer 1 van de Korfbal League 2 promoveert vanaf komend seizoen rechtstreeks. Daarnaast zijn er play-offs voor een eventuele tweede promovendus. Na de laatste speelronde op zaterdag 22 maart, start op dinsdag 25 maart de […]
Lees meer
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Rosolo mag zich opnieuw Nederlands Kampioen op het veld noemen in het dameskorfbal. In een finale die nooit echt spannend was, won de Reuselse formatie met 6-11. Behalve de Topklassefinale, werden er nog drie andere finales gespeeld tijdens het NK in Schaijk. Naast Rosolo 1, gingen ook Spes/VIOS B1 en De Korfrakkers A1 en 2 […]
Lees meer

Topartikelen

Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal