Skip to the main content

Terugblik op succesvolle Tour de Camping

Evenementen

Van 24 juli tot en met 3 augustus was de Tour de Camping! Onder leiding van Barry Schep werden er door het hele land korfbalclinics gegeven op RCN Vakantieparken. Ondanks dat de weersvoorspellingen niet al te best waren, konden de clinics bijna overal doorgaan. We kijken dan ook terug op weer een enorm geslaagde zomereditie met veel deelnemers, sportplezier en lachende gezichten. 

De Tour de Camping is inmiddels een traditie geworden voor het KNKV en RCN Vakantieparken. Dit was alweer de zesde editie. Barry: “Ik ben blij dat we in deze twee natte weken de kinderen op de RCN-parken toch een heel toffe ochtend hebben kunnen bezorgen. En niet alleen de deelnemers hebben zichtbaar genoten, ook voor ons is de Tour de Camping ieder jaar weer een feestje!”

Ook bij RCN Vakantieparken zijn ze blij met de korfbalclinics. “Tour de Camping is een prachtige aanvulling op het aanbod op onze vakantieparken. De clinics worden altijd goed georganiseerd en zorgen ervoor dat kinderen, in de buitenlucht, op een leuke manier kennis kunnen maken met korfbal. We zijn erg blij met de samenwerking, vooral omdat je ziet hoeveel plezier de kinderen eraan beleven!”

   

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23-'24, ronde 3
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse '23-'24, ronde 3
Een aantal ploegen speelde afgelopen week een doordeweekse wedstrijd, in verband met het aanstaande WK Korfbal (20 t/m 29 oktober) in Taiwan. Avanti-Fortuna (poule 6) kende dinsdagavond een heel magere eindstand, de return op zaterdag was een stuk doelpuntrijker. De Amsterdamse burenruzie op zondag was spannend, maar Blauw-Wit trok aan het langste eind. Verder kende speelronde drie geen grote bijzonderheden.
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Ook de dames zijn afgelopen weekend weer gestart en de eerste speelronde resulteerde direct in een aantal mooie, spannende wedstrijden! In de Topklasse A won De Korfrakkers met een jong team overtuigend van ODC. De andere twee wedstrijden waren spannender, maar ook Oranje Wit en VIOS/Spes mochten twee punten bijschrijven. In de Topklasse B versloeg Melderslo Swift/HBSV met ruime cijfers. Landskampioen Rosolo wist ook te winnen, net als DDW.
Lees meer
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode hebben woensdagochtend (20 september) de definitieve WK-selectie bekend gemaakt. De groep die op 14 oktober afreist naar Taiwan bestaat uit zeven vrouwen en zeven mannen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League