Skip to the main content

Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart

Dameskorfbal Evenementen

De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! 

Het programma op deze dag is als volgt: 

14.30 uur – 17.00 uur: Inspiratiesessie bestuurders

Onder leiding van inspirator Rob Veenman wordt er voorafgaand aan de finalewedstrijden een interactieve bijeenkomst voor bestuurders gehouden. De sessie gaat over het thema ‘Trends voor de toekomst en het realiseren van jouw verenigingsambities’. De kosten voor deze inspiratiesessie en het ticket voor beide wedstrijden bedragen €12,50. Ben jij bestuurder en wil je deelnemen aan de bijeenkomst? Meld je dan aan via dit formulier. 

15.15 uur – 17.00 uur: Clinics C- en B-jeugd en Meet & Greet (Talent) Team NL

De C- en B-team(s) van de verschillende korfbalverenigingen maken kans op een leerzame clinic en een Meet & Greet met spelers van (Talent) TeamNL Korfbal. Aanmelden voor deze gave activiteit met korfbalinternationals kan via dit formulier. Wees er snel bij want vol = vol! Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze clinic. Echter, iedere deelnemer heeft wel een geldig kaartje nodig voor de Dameskorfbal Zaalfinale 2023.

17.00 uur: Dameskorfbal A-jeugd finale

In deze finalewedstrijd nemen de twee beste ploegen uit de A-jeugd Hoofdklasse het tegen elkaar op. Welke teams dit zijn, moeten de kruisfinales op zaterdag 1 april nog uitwijzen. 

18.25 uur: Kampioenenpresentatie

Elk kampioensteam uit de C- en B-jeugd kan extra aandacht krijgen op deze finaledag. Tussen de twee wedstrijden door organiseren we namelijk een kampioenenpresentatie, waarin leuke foto’s en filmpjes getoond worden van C- en B-teams die dit seizoen kampioen geworden zijn. Het insturen van een foto of filmpje kan tot en met 5 april naar finale@knkv.nl. Onder de inzendingen verloten we een een aantal korfbalballen van het merk Erima.

19.00 uur: Dameskorfbal Zaalfinale

De dag wordt afgesloten met dé grote finale, waarin de twee beste dameskorfbalteams van Nederland uitmaken wie er met de titel Nederlands Kampioen Dameskorfbal 2023 vandoor gaat. 

Wil jij de titelkandidaten in actie zien? Bestel dan snel je tickets via deze link.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Side-events voor jeugd tijdens Korfbal Leaguefinale
Evenementen Korfbalfinale
Side-events voor jeugd tijdens Korfbal Leaguefinale
Op zaterdag 15 april is het eindelijk zover: de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy. De teams die zich hebben geplaatst, gaan op deze dag de strijd aan om de titel Nederlands Kampioen. De kaartverkoop voor dé wedstrijd van het jaar is inmiddels gestart. Voorafgaand aan de finale is er van alles te beleven voor jeugdige […]
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #17
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #17
Veel aandacht in de (regionale) online media voor speelronde zeventien. Op zondagmiddag was de NOS aanwezig in Delft voor een liveuitzending, van het duel tussen Fortuna en KZ verscheen ook een samenvatting online.
Lees meer
VIDEO: Mady Tims over haar #korfbalfinale
Korfbal League Topkorfbal
VIDEO: Mady Tims over haar #korfbalfinale
Deel 3 in onze reeks van portretten over de magie van de #korfbalfinale. In dit portret kijkt Mady Tims, de koningin van Ahoy, terug op alle finales die zij heeft gespeeld en vertelt zij waarom je erbij moet zijn in Rotterdam Ahoy om die magie zelf te ervaren.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League