Skip to the main content

Topkorfbal in 2022

Internationaal Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal U21, U19, U17

Wat brengt het nieuwe jaar ons op het gebied van topkorfbal? Er staan veel mooie evenementen op de planning (en laten we hopen dat ze allemaal doorgang kunnen vinden).

Wat zien we op de topkorfbalkalender? 10-12 februari is PKC/Vertom gastheer van en deelnemer aan de Europa Cup voor clubteams. 16 april is Rotterdam Ahoy het decor van de Korfbal Leaguefinale en 13-17 juli is TeamNL Korfbal actief op de World Games in het Amerikaanse Birmingham. Traditiegetrouw wordt het jaar 27-30 december afgesloten met de Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam.

De overige topkorfbalevenementen, waaronder de eindtoernooien voor de nationale jeugdselecties, vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Play of the Week #4
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #4
Nieuw dit jaar is de ‘Play of the Week’. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2, Round-Up #4
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2, Round-Up #4
Na vier speelronden in de Korfbal League 2 is er nog geen zinnig woord te zeggen over de ranglijst. Alleen Fiks staat nog met lege handen, maar verder kan iedereen op een goede dag van elkaar winnen, zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Dat maakt het erg interessant.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #4
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #4
In het mediaoverzicht aandacht voor de derby in Koog aan de Zaan en het duel tussen Fortuna en DOS'46 dat eindigde in een gelijkspel. In het Friesch Dagblad een lang artikel over LDODK-routinier André Zwart.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal