Skip to the main content

Topkorfbal in 2022

Internationaal Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal U21, U19, U17

Wat brengt het nieuwe jaar ons op het gebied van topkorfbal? Er staan veel mooie evenementen op de planning (en laten we hopen dat ze allemaal doorgang kunnen vinden).

Wat zien we op de topkorfbalkalender? 10-12 februari is PKC/Vertom gastheer van en deelnemer aan de Europa Cup voor clubteams. 16 april is Rotterdam Ahoy het decor van de Korfbal Leaguefinale en 13-17 juli is TeamNL Korfbal actief op de World Games in het Amerikaanse Birmingham. Traditiegetrouw wordt het jaar 27-30 december afgesloten met de Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam.

De overige topkorfbalevenementen, waaronder de eindtoernooien voor de nationale jeugdselecties, vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Hoofdklasse Round-Up #8: Zorgen voor Heerenveen en SKF
Hoofdklasse Topkorfbal
Hoofdklasse Round-Up #8: Zorgen voor Heerenveen en SKF

De laatste speelronde voor de zaal en tegelijkertijd de eerste returns in de beide Hoofdklassen. Wie gaat er met een goed gevoel de zaal in en wie moet er in de tweede helft van de veldcompetitie nog hard werken om uit de gevarenzone te komen?

Lees meer
Korfbal League in de media #11.2 (returns play-offs 1)
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League in de media #11.2 (returns play-offs 1)

Veel aandacht in de pers naar aanleiding van de returns in ronde één van de play-offs in de Korfbal League. In onderstaand artikel zijn alle publicaties gebundeld. Alle eerder verschenen artikelen zijn te vinden op de media-pagina. Dit artikel wordt gedurende de week aangevuld.

Lees meer
TeamNL Korfbal: Frieswijk en Meerkerk vallen af
Internationaal TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal: Frieswijk en Meerkerk vallen af

Tijdens het traditionele keuzemoment daags na de Korfbal Leaguefinale heeft bondscoach Jan Niebeek bekendgemaakt, dat Marloes Frieswijk en Gertjan Meerkerk niet langer zullen behoren tot de groep, die zich voorbereidt op het EK in België. Wie zich binnenkort juist als nieuwkomers op Papendal mogen melden, maken Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode in de komende dagen bekend.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Records: Op weg naar ronde getallen
Internationaal TeamNL Korfbal
VIDEO: Afscheid Snel, Split en Pikaar