Skip to the main content

Tour de Camping begint aan tweede week

Evenementen

Nadat de eerste week 250 kinderen trok, start maandag op RCN Het Grote Bos (Doorn) de tweede week van Tour de Camping. Ook gaat het team van Barry Schep deze week nog langs RCN De Schotsman (Kamperland), RCN De Flaasbloem (Chaam) en RCN Zeewolde.

Voor alle clinics geldt dat ze om 11.00 uur starten.

Het trainersteam bestaat ook deze week weer uit enthousiaste en gediplomeerde trainers, én Korfbal Leaguespelers zoals Lotte van Montfort (Dalto/Klaverblad Verzekeringen) en Ran Faber (LDODK/Rinsma Modeplein).

Succesvolle eerste week
Vorige week trok Dolf Nijbroek met zijn team langs RCN De Jagerstee (Epe), RCN De Noordster (Dwingeloo), RCN De Roggeberg (Appelscha) en RCN De Potten (Offingawier). Nijbroek: “Al met al zijn er zo’n 250 kinderen komen korfballen, korfballers en niet-korfballers. Met hen hebben we leuke oefeningen en wedstrijdjes gedaan. Met de groep enthousiaste en goed onderlegde trainers hebben we er weer een hele mooi week van gemaakt. Dat blijkt ook uit de reacties van de bezoekers en medewerkers van de RCN Vakantieparken, ik ben erg tevreden.”

Meer over Tour de Camping vind je op de website van RCN Vakantieparken.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Bestuurders Competitie
Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Leuk nieuws voor jongeren tussen de achttien en dertig jaar die graag meedenken over de toekomst van korfbal! Op 12 september organiseert het KNKV in Dordrecht een bijeenkomst voor jongeren. Na een gezamenlijke maaltijd gaan de aanwezige jongeren met het KNKV in gesprek over de toekomst van korfbal.
Lees meer
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk