Skip to the main content

Tour de Camping van start

Evenementen

Op RCN De Jagerstee in Epe gaat maandagmiddag (14.00 uur) de vierde editie van Tour de Camping van start.  Deze en volgende week geven Dolf Nijbroek en Barry Schep met hun team voor iedereen toegankelijke korfbalclinics op de diverse RCN Vakantieparken in het land. 

Het trainersteam bestaat uit enthousiaste en gediplomeerde trainers en Korfbal Leaguespelers zoals Lotte van Montfort (Dalto/Klaverblad Verzekeringen) en Ran Faber (LDODK/Rinsma Modeplein).

RCN-parken
Dolf Nijbroek en zijn team komen deze week in actie op de volgende RCN-parken: 26 juli De Jagerstee in Epe, 27 juli op De Noordster in Dwingeloo, 28 juli op De Roggeberg in Appelscha en 29 juli op De Potten in Offingawier.

Barry Schep en zijn team zijn volgende week te vinden op: 2 augustus Het Grote Bos in Doorn, 3 augustus op Schotsman in Kamperland, 4 augustus op De Flaasbloem in Chaam en 5 augustus op Zeewolde in Zeewolde.

Vanaf 27 juli starten alle clinics om 11.00 uur.

Meer over Tour de Camping vind je op de website van RCN Vakantieparken.

Foto: Tessa de Jong

Gerelateerde artikelen

Evenementen Internationaal
Spraakmakende Korfbal Challenge toe aan jubileumeditie

Niet meer weg te denken in de dagen tussen kerst en oud & nieuw: de Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam. Het prestigieuze eindejaarstoernooi, dat geldt als de kraamkamer van korfbalontwikkelingen, gaat vrijdag 27 december voor de twintigste keer van start.

Lees meer
VIDEO: Eerste clinic G-korfbal door ambassadrice Marjolijn Schenk
Evenementen
VIDEO: Eerste clinic G-korfbal door ambassadrice Marjolijn Schenk

Doelpuntenregens, trucjes, high fives en ontzettend veel plezier. Dat was zondagmiddag het beeld bij de clinic voor G-korfballers, mede mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation.

Lees meer
Korfbal Challenge tot en met 2021 in Rotterdam
Evenementen Topkorfbal
Korfbal Challenge tot en met 2021 in Rotterdam

De Korfbal Challenge vindt ook de komende vier edities plaats in Rotterdam. Voorafgaand aan het finaleprogramma van de achttiende editie tekenden Rob Meijer (voorzitter KNKV), Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) en Martin Koers (directeur Topsportcentrum Rotterdam) een nieuwe samenwerkingsovereenkomst, die het KNKV, Rotterdam Topsport en Topsportcentrum Rotterdam tot en met 2021 aan elkaar verbindt.

Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Media over EK-finale
Internationaal TeamNL Korfbal
EK: Reacties uit Antwerpen