Skip to the main content

Tweede editie NK Korfbal Pubquiz

Evenementen

Op veler verzoek wordt op vrijdag 23 december 20.00 uur de tweede editie van het NK Korfbal Pubquiz georganiseerd. Tegen alle verwachtingen in werd de organisatie in 2020 overspoeld door het enthousiasme en de vele aanmeldingen. Dankzij meer dan 1300 deelnemers, 200 clubs en meer dan 10.000 livestreamkijkers wist korfballend Nederland zich met elkaar te verbinden. 

Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop. Met een livestream waarbij vele prijzen te winnen zijn voor de teams, maar ook voor de vereniging. Met een loterij, live reporters door het land, een live DJ, een social wall en nog veel meer belooft het een knallende avond te worden.

Wat valt er te winnen
Voor de deelnemende clubs zijn een aantal flinke geldprijzen te verdelen. Dankzij hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen zijn de volgende prijzen beschikbaar:

1e prijs: € 750,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-

Aanmelden
Om deel te nemen aan het NK Korfbal Pubquiz 2022 hoeven de teams niet veel te doen. Deelname is geheel gratis en aanmelden kan via de website: nkkorfbalpubquiz.nl. Aanmelden kan van 1 t/m 6 spelers per team. Per vereniging kunnen meerdere teams zich aanmelden met meer kans op prijzen voor de vereniging. Werven heeft dus zin!  Zorg ervoor dat jouw club ook goed vertegenwoordigd is. Dit is tevens dé kans om kampioen van Nederland te worden!

Alle informatie over het NK Korfbal Pubquiz 2022 is te vinden op: nkkorfbalpubquiz.nl. Voor vragen kunt u mailen naar: info@nkkorfbalpubquiz.nl.

Gerelateerde artikelen

Ereklasse Round-Up
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up
Drie weken na de finale van de Kenonz Korfbal League in Rotterdam Ahoy, werd afgelopen weekend de Ereklasse weer hervat. In beide poules waren er weinig verrassingen, alleen DVO verspeelde punten in Koog aan de Zaan.
Lees meer
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Beachkorfbal Internationaal
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Deze week werd bekend dat beachkorfbal is toegevoegd aan het programma van de World Games 2025. Deze editie vindt plaats in Chengdu, China. Naast beachkorfbal, blijft ook zaalkorfbal (8 tegen 8) een onderdeel op de World Games. Beachkorfbal zal worden gespeeld in een 4-tegen-4-format. In beide korfbaldisciplines zullen acht teams meedoen. Meer informatie vind je […]
Lees meer
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode maken bekend dat Zita Schröder (PKC/Vertom) is toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal. Schröder krijgt daarmee de Topsportstatus van het NOC*NSF. De 27-jarige Schröder was het hele seizoen een vaste waarde bij PKC/Vertom, waarmee ze onlangs nog de Kenonz Korfbal Leaguefinale in Ahoy won. In 2022 werd […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League