Skip to the main content

Tweede editie NK Korfbal Pubquiz

Evenementen

Op veler verzoek wordt op vrijdag 23 december 20.00 uur de tweede editie van het NK Korfbal Pubquiz georganiseerd. Tegen alle verwachtingen in werd de organisatie in 2020 overspoeld door het enthousiasme en de vele aanmeldingen. Dankzij meer dan 1300 deelnemers, 200 clubs en meer dan 10.000 livestreamkijkers wist korfballend Nederland zich met elkaar te verbinden. 

Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop. Met een livestream waarbij vele prijzen te winnen zijn voor de teams, maar ook voor de vereniging. Met een loterij, live reporters door het land, een live DJ, een social wall en nog veel meer belooft het een knallende avond te worden.

Wat valt er te winnen
Voor de deelnemende clubs zijn een aantal flinke geldprijzen te verdelen. Dankzij hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen zijn de volgende prijzen beschikbaar:

1e prijs: € 750,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-

Aanmelden
Om deel te nemen aan het NK Korfbal Pubquiz 2022 hoeven de teams niet veel te doen. Deelname is geheel gratis en aanmelden kan via de website: nkkorfbalpubquiz.nl. Aanmelden kan van 1 t/m 6 spelers per team. Per vereniging kunnen meerdere teams zich aanmelden met meer kans op prijzen voor de vereniging. Werven heeft dus zin!  Zorg ervoor dat jouw club ook goed vertegenwoordigd is. Dit is tevens dé kans om kampioen van Nederland te worden!

Alle informatie over het NK Korfbal Pubquiz 2022 is te vinden op: nkkorfbalpubquiz.nl. Voor vragen kunt u mailen naar: info@nkkorfbalpubquiz.nl.

Gerelateerde artikelen

Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #10
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #10
Na speelronde tien is er aandacht voor Unitas dat vrijwel zeker weet dat het bij één seizoen in de Kenonz Korfbal League blijft. NH Nieuws maakte een samenvatting van KZ vs. Blauw-Wit en De Stentor sprak Jelmer Jonker (PKC) bij zijn terugkeer in 'De Eendracht' in Nijeveen.
Lees meer
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Op 4 januari is de kaartverkoop voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023 gestart. Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld,  staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse. Bestel snel je tickets zodat je zeker bent van een plek.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League