Skip to the main content

Update Beachkorfbal Indoor op 17 februari

Beachkorfbal Evenementen

Update 5 februari: het toernooi voor C-jeugd is inmiddels ook vol. Er zijn alleen nog enkele plaatsen vrij in de categorie B-jeugd.

Op zaterdag 17 februari organiseren we weer Beachkorfbal Indoor in The Beach in Aalsmeer. De afgelopen weken konden verenigingen zich hiervoor aanmelden. Helaas zijn er bij de D- en E-jeugd onvoldoende aanmeldingen binnengekomen, waardoor we genoodzaakt zijn het toernooi voor deze leeftijdscategorieën af te gelasten. De aangemelde teams zijn hier per mail over geïnformeerd.

Voor A-, B- en C-jeugd gaat het toernooi wel door en we hebben zelfs nog een paar plaatsen vrij voor B- en C-teams. Grijp deze laatste kans en meld je aan via dit formulier! Het toernooi start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Volop ontwikkelingen in het beachkorfbal

Zowel nationaal als internationaal zijn er volop ontwikkelingen in het beachkorfbal. Afgelopen zomer werd bekend dat beachkorfbal is toegevoegd aan het programma van de World Games in 2025, in Chengdu, China. Naar aanleiding daarvan heeft het bondsbestuur een nieuwe richting bepaald voor deze tak van sport in Nederland. Een onderdeel daarvan is de selectie van een Nederlands Beachkorfbalteam, waarvoor spelers en speelsters zich kunnen aanmelden. De eerste selectietraining vindt plaats tijdens Beachkorfbal Indoor. Daarnaast staat er een vacature open voor een Bondscoach Beachkorfbal.

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Een doordeweekse (inhaal)wedstrijd op dinsdagavond 20 februari. Het duel tussen PKC/Vertom en DVO/Transus uit ronde 12, werd verplaatst vanwege de deelname van PKC aan de IKF Korfball Champions League. De belangen waren voor beide ploegen groot, maar PKC trok aan het langste eind.
Lees meer
In de media #13
Korfbal League Korfbal League 2
In de media #13
Veel aandacht voor het korfbal in de (digitale) media na afgelopen weekend. Met natuurlijk het nieuws dat Richard Kunst na dit seizoen vertrekt bij PKC/Vertom en de terugkeer van Max Malestein bij DOS '46/VDK Groep na de zomer. Maar ook aandacht voor de gespeelde wedstrijden, onder andere het duel tussen KZ en Blauw-Wit dat lang spannend bleef.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #13
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #13
Na een week waarin bekend werd dat Max Malestein volgend seizoen terugkeert bij DOS '46 en Richard Kunst na dit seizoen vertrekt bij PKC om zijn carrière af te sluiten bij HKC, maakten we ons op voor de dertiende speelronde van het seizoen. Daarin deed HKC goede zaken met het oog op directe handhaving, was LDODK te sterk voor Fortuna en legde Blauw-Wit opponent KZ het vuur na aan de schenen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League