Skip to the main content

Vacature: stagiair(e) communicatie

Heb jij affiniteit met sport en het maken van content voor sociale media? Ben je creatief, goed in het editen van video’s en het bedenken van nieuwe concepten en wil jij de korfbalsport gaan promoten? Dan hebben we goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor op de afdeling marketing en communicatie, die het team kan ondersteunen bij het maken van videocontent voor Jong Oranje Korfbal, TeamNL Korfbal en Korfbal.nl.

Het team bestaat uit vijf leden en zij houden zich dagelijks bezig met de communicatie en marketing rondom korfbal. Wij bieden een sportieve en flexibele werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt in contact met de atleten van TeamNL Korfbal, werkt in een enthousiast team en leert concepten bedenken en uitvoeren. Daarnaast geven we je de vrijheid om aan te geven waar je ambities liggen en ondersteunen we je in het ontwikkelen van jouw interessegebieden binnen de communicatiewereld. Meer over de vacature en hoe je kunt reageren lees je hier.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Ereklasse Round-Up
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up
Drie weken na de finale van de Kenonz Korfbal League in Rotterdam Ahoy, werd afgelopen weekend de Ereklasse weer hervat. In beide poules waren er weinig verrassingen, alleen DVO verspeelde punten in Koog aan de Zaan.
Lees meer
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Beachkorfbal Internationaal
Beachkorfbal toegevoegd aan World Games 2025
Deze week werd bekend dat beachkorfbal is toegevoegd aan het programma van de World Games 2025. Deze editie vindt plaats in Chengdu, China. Naast beachkorfbal, blijft ook zaalkorfbal (8 tegen 8) een onderdeel op de World Games. Beachkorfbal zal worden gespeeld in een 4-tegen-4-format. In beide korfbaldisciplines zullen acht teams meedoen. Meer informatie vind je […]
Lees meer
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal
Zita Schröder toegevoegd aan TeamNL Korfbal
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode maken bekend dat Zita Schröder (PKC/Vertom) is toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal. Schröder krijgt daarmee de Topsportstatus van het NOC*NSF. De 27-jarige Schröder was het hele seizoen een vaste waarde bij PKC/Vertom, waarmee ze onlangs nog de Kenonz Korfbal Leaguefinale in Ahoy won. In 2022 werd […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League