Skip to the main content

Vernieuwde partnerovereenkomst met shoe supplier Mizuno

Internationaal Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal U21, U19, U17

Mooi nieuws om het jaar 2023 mee te beginnen. Schoenenpartner Mizuno heeft de partnerovereenkomst met het KNKV met nog eens vier jaar verlengd. Ook de komende jaren zal Mizuno alle internationals, staf en arbiters op het hoogste niveau van schoenen voorzien.

Als KNKV-partner voorziet Mizuno sinds 2015 alle nationale selecties en diens staf van indoor- en runningschoenen. In 2020 is de samenwerking uitgebreid met de scheidsrechters in de Kenonz Korfbal League. Sinds 1906 streeft het Japanse merk naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Niet alleen in het korfbal, maar ook in bijvoorbeeld running, volleybal, handbal, voetbal en golf.

Henry van Meerten, directeur van het KNKV: “We zijn blij dat ook de komende vier jaar onze topatleten en -arbiters door Mizuno worden voorzien van schoenen, om zo topprestaties te kunnen leveren binnen en buiten het veld.”

“Inmiddels is Mizuno zeven jaar official shoe supplier van het KNKV en zijn wij trots op de vierjarige verlenging. Net als de sport korfbal maken onze producten voortdurend een ontwikkeling door in kwaliteit en werken we nauw samen met de topspelers. We zijn trots dat de beste spelers van Nederland spelen op onze Mizuno producten. Kwaliteit staat bij Mizuno altijd voorop en dat sluit perfect aan bij de visie en samenwerking met het KNKV. We streven ernaar om de sport korfbal naar een hoger niveau te tillen zowel binnen het veld als buiten het veld. Jaarlijks bedenken we gezamenlijk nieuwe marketinginitiatieven om korfballers van elk niveau meerwaarde te bieden.”

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

WK U21 voor Talent TeamNL Korfbal start 6 juli
WK U21 voor Talent TeamNL Korfbal start 6 juli
Aanstaande zaterdag, 6 juli, begint voor Talent TeamNL Korfbal het WK U21 in Turkije. De ploeg van bondscoach Kees Vlietstra bereidt zich deze week – samen met TeamNL Korfbal – voor op het toernooi in het Turkse Kemer. Vanaf zaterdag barst de strijd om de wereldtitel dan echt los. De verrichtingen van Talent TeamNL Korfbal […]
Lees meer
U17 KWC 2024 - dag 2
U21, U19, U17
U17 KWC 2024 - dag 2
Nederland U17 werd zondag in Eindhoven wereldkampioen, na een 26-15 overwinning op titelverdediger Chinese Taipei. Voor bondscoach Barry Schep de ultieme afsluiter van zijn carrière als bondscoach, en revanche na de verloren finale van 2023. Nederland U17 – Chinese Taipei (finale) Een ramvolle sporthal de Vijfkamp was het decor van de finale van het WK […]
Lees meer
U17 KWC 2024 - dag 1
U21, U19, U17
U17 KWC 2024 - dag 1
Eindhoven is dit weekend het decor van de 24e editie van de U17 Korfball World Cup. Op zaterdag wordt de poulefase gespeeld, zondag zijn de halve finales en de finale. De toegang is gratis, maar voor wie niet in Eindhoven aanwezig kan zijn, zijn de wedstrijden ook te volgen via de livestreams van de IKF.
Lees meer

Topartikelen

Topkorfbal
NKD 2024
Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal