Skip to the main content

Vernieuwde partnerovereenkomst met shoe supplier Mizuno

Internationaal Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal U21, U19, U17

Mooi nieuws om het jaar 2023 mee te beginnen. Schoenenpartner Mizuno heeft de partnerovereenkomst met het KNKV met nog eens vier jaar verlengd. Ook de komende jaren zal Mizuno alle internationals, staf en arbiters op het hoogste niveau van schoenen voorzien.

Als KNKV-partner voorziet Mizuno sinds 2015 alle nationale selecties en diens staf van indoor- en runningschoenen. In 2020 is de samenwerking uitgebreid met de scheidsrechters in de Kenonz Korfbal League. Sinds 1906 streeft het Japanse merk naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Niet alleen in het korfbal, maar ook in bijvoorbeeld running, volleybal, handbal, voetbal en golf.

Henry van Meerten, directeur van het KNKV: “We zijn blij dat ook de komende vier jaar onze topatleten en -arbiters door Mizuno worden voorzien van schoenen, om zo topprestaties te kunnen leveren binnen en buiten het veld.”

“Inmiddels is Mizuno zeven jaar official shoe supplier van het KNKV en zijn wij trots op de vierjarige verlenging. Net als de sport korfbal maken onze producten voortdurend een ontwikkeling door in kwaliteit en werken we nauw samen met de topspelers. We zijn trots dat de beste spelers van Nederland spelen op onze Mizuno producten. Kwaliteit staat bij Mizuno altijd voorop en dat sluit perfect aan bij de visie en samenwerking met het KNKV. We streven ernaar om de sport korfbal naar een hoger niveau te tillen zowel binnen het veld als buiten het veld. Jaarlijks bedenken we gezamenlijk nieuwe marketinginitiatieven om korfballers van elk niveau meerwaarde te bieden.”

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #10
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #10
Na speelronde tien is er aandacht voor Unitas dat vrijwel zeker weet dat het bij één seizoen in de Kenonz Korfbal League blijft. NH Nieuws maakte een samenvatting van KZ vs. Blauw-Wit en De Stentor sprak Jelmer Jonker (PKC) bij zijn terugkeer in 'De Eendracht' in Nijeveen.
Lees meer
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Op 4 januari is de kaartverkoop voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023 gestart. Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld,  staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse. Bestel snel je tickets zodat je zeker bent van een plek.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League