Skip to the main content

Vernieuwde partnerovereenkomst met shoe supplier Mizuno

Internationaal Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal U21, U19, U17

Mooi nieuws om het jaar 2023 mee te beginnen. Schoenenpartner Mizuno heeft de partnerovereenkomst met het KNKV met nog eens vier jaar verlengd. Ook de komende jaren zal Mizuno alle internationals, staf en arbiters op het hoogste niveau van schoenen voorzien.

Als KNKV-partner voorziet Mizuno sinds 2015 alle nationale selecties en diens staf van indoor- en runningschoenen. In 2020 is de samenwerking uitgebreid met de scheidsrechters in de Kenonz Korfbal League. Sinds 1906 streeft het Japanse merk naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Niet alleen in het korfbal, maar ook in bijvoorbeeld running, volleybal, handbal, voetbal en golf.

Henry van Meerten, directeur van het KNKV: “We zijn blij dat ook de komende vier jaar onze topatleten en -arbiters door Mizuno worden voorzien van schoenen, om zo topprestaties te kunnen leveren binnen en buiten het veld.”

“Inmiddels is Mizuno zeven jaar official shoe supplier van het KNKV en zijn wij trots op de vierjarige verlenging. Net als de sport korfbal maken onze producten voortdurend een ontwikkeling door in kwaliteit en werken we nauw samen met de topspelers. We zijn trots dat de beste spelers van Nederland spelen op onze Mizuno producten. Kwaliteit staat bij Mizuno altijd voorop en dat sluit perfect aan bij de visie en samenwerking met het KNKV. We streven ernaar om de sport korfbal naar een hoger niveau te tillen zowel binnen het veld als buiten het veld. Jaarlijks bedenken we gezamenlijk nieuwe marketinginitiatieven om korfballers van elk niveau meerwaarde te bieden.”

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23-'24, ronde 3
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse '23-'24, ronde 3
Een aantal ploegen speelde afgelopen week een doordeweekse wedstrijd, in verband met het aanstaande WK Korfbal (20 t/m 29 oktober) in Taiwan. Avanti-Fortuna (poule 6) kende dinsdagavond een heel magere eindstand, de return op zaterdag was een stuk doelpuntrijker. De Amsterdamse burenruzie op zondag was spannend, maar Blauw-Wit trok aan het langste eind. Verder kende speelronde drie geen grote bijzonderheden.
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Ook de dames zijn afgelopen weekend weer gestart en de eerste speelronde resulteerde direct in een aantal mooie, spannende wedstrijden! In de Topklasse A won De Korfrakkers met een jong team overtuigend van ODC. De andere twee wedstrijden waren spannender, maar ook Oranje Wit en VIOS/Spes mochten twee punten bijschrijven. In de Topklasse B versloeg Melderslo Swift/HBSV met ruime cijfers. Landskampioen Rosolo wist ook te winnen, net als DDW.
Lees meer
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode hebben woensdagochtend (20 september) de definitieve WK-selectie bekend gemaakt. De groep die op 14 oktober afreist naar Taiwan bestaat uit zeven vrouwen en zeven mannen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League