Skip to the main content

VIDEO: Eerste clinic G-korfbal door ambassadrice Marjolijn Schenk

Evenementen

Doelpuntenregens, trucjes, high fives en ontzettend veel plezier. Dat was zondagmiddag het beeld bij de clinic voor G-korfballers, mede mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation.

Voor de veertig enthousiaste deelnemers had ambassadrice Marjolijn Schenk, samen met vier collega-internationals, weer twee uur lang leuke oefeningen in petto. “Dit was weer een juweeltje van een clinic”, aldus Ger Rijsbergen van de Dirk Kuyt Foundation.

Bekijk hier de aftermovie!

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

VIDEO: Aftermovie Korfbal Challenge 2019
Evenementen Topkorfbal
VIDEO: Aftermovie Korfbal Challenge 2019

4 dagen, 4 hallen, 54 teams, 60 crewleden, 200 clinicdeelnemers, 15.000 bezoekers, 70.000 livestreamviews en ontelbaar veel plezier en strijd.

Lees meer
NK Korfbal Pubquiz op 30 december
Evenementen
NK Korfbal Pubquiz op 30 december

Om het bijzondere korfbaljaar 2020 toch op een goede manier af te sluiten wordt 30 december om 20.00 uur de NK Korfbal Pubquiz georganiseerd. Een online initiatief van een stel enthousiastelingen, waaronder Jesper Oele, assistent-trainer van Dalto/Klaverblad Verzekeringen.

Lees meer
'Mooie mix bij Tour de Camping'
Evenementen
'Mooie mix bij Tour de Camping'

Met de clinic op het strand bij RCN Toppershoedje in Ouddorp is donderdag de derde editie van Tour de Camping afgesloten. Op acht verschillende RCN Vakantieparken in Nederland gaven Dolf Nijbroek (eerste week) en Barry Schep (tweede week) met hun team van vrijwilligers korfbalclinics aan in totaal zo’n 400 kinderen.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Oefenprogramma en programma Korfbal League
Ereklasse Korfbal League Topkorfbal
Claire van Oosten (Fortuna): 'Dit is het verstandigste besluit'