Skip to the main content

Videoquiz ronde #6

Topkorfbal

De zesde en laatste ronde van de Korfbal.nl Videoquiz! Weet jij alles van korfbal? Vul de goede antwoorden in  en maak kans op een Float Slipper van Korfbaltotaal!

Het insturen van de antwoorden kan elke keer tót de dinsdag erop. Op donderdag verschijnt de video met de goede antwoorden. De deelnemer met het hoogste aantal goede antwoorden wint de ‘Float Slipper’. Zijn er meerdere ‘winnaars’, dan wordt er geloot wie de prijs krijgt thuisgestuurd.

Vragen Videoquiz #6

Gerelateerde artikelen

#korfbalfinale in de media - vooraf
Korfbal League Topkorfbal
#korfbalfinale in de media - vooraf
De Korfbal Leaguefinale trekt de aandacht van de landelijke en regionale media. Wat schrijven de media voorafgaand aan het korfbalspektakel in Rotterdam Ahoy?
Lees meer
Korfbal League in de media #11
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League in de media #11
De start van de tweede fase leverde, in combinatie met trainersnieuws bij meerdere clubs, veel media-aandacht op. Hieronder een overzicht van wat de (online) media over de Korfbal League brachten. Alle eerder verschenen artikelen vind je op de mediapagina.
Lees meer
VIDEO: Aftermovie Korfbal Challenge 2019
Evenementen Korfbal Challenge Topkorfbal
VIDEO: Aftermovie Korfbal Challenge 2019
4 dagen, 4 hallen, 54 teams, 60 crewleden, 200 clinicdeelnemers, 15.000 bezoekers, 70.000 livestreamviews en ontelbaar veel plezier en strijd.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend