Skip to the main content

VIDEO’S: TeamNL Korfbal gaat in duo’s de strijd aan

Internationaal TeamNL Korfbal

De vaste volgers van TeamNL Korfbal hebben het al voorbij zien komen op de social mediakanalen van @teamnlkorfbal. In aanloop naar het EK (25-30 oktober) nemen de spelers en speelsters van bondscoach Jan Niebeek het in twee verschillende spellen tegen elkaar op.

In ‘Hoe goed ken jij?’ beantwoorden twee spelers vragen over elkaar. Wie weet het meest over de ander?

In ‘Raad de korfballer’ is het zaak voor de tweetallen om samen alle korfballers te raden én een snelle tijd neer te zetten.

Ook de aankomende video’s vind je op het YouTube-kanaal van Korfbal.nl.

TeamNL Korfbal volg je via Instagram, Facebook en Twitter.

EK
Begin oktober maakt bondscoach Niebeek zijn selectie (zeven om zeven) voor het toernooi in Antwerpen bekend. Dinsdag 28 september speelt TeamNL Korfbal nog bij SDO in Veldhoven, dinsdag 5 oktober bij Valto in De Lier en dinsdag 12 oktober bij SCO/Motip Dupli in Wolvega.

Ook bij de groepswedstrijden in Boeckenberg Sportcenter (25-27 oktober) en de finaleduels in de Lotto Arena (29-30 oktober) is publiek welkom. Begin oktober maakt de KBKB bekend bekend onder welke voorwaarden fans toegang tot de zaal hebben en hoe tickets besteld kunnen worden.

Gerelateerde artikelen

Win een gesigneerd wedstrijdshirt van TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal Topkorfbal
Win een gesigneerd wedstrijdshirt van TeamNL Korfbal
Al meer dan 60 teams laten zich sponsoren voor Spieren voor Spieren én hun club. Maak ook een wedstrijd aan op scorenmet.nl/daan en maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van TeamNL Korfbal in jouw maat!
Lees meer
Topkorfbal in 2022
Internationaal Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal U21, U19, U17
Topkorfbal in 2022
Wat brengt het nieuwe jaar ons op het gebied van topkorfbal? Er staan veel mooie evenementen op de planning (en laten we hopen dat ze allemaal doorgang kunnen vinden).
Lees meer
Nederland U19 prolongeert WK-titel
Internationaal U21, U19, U17
Nederland U19 prolongeert WK-titel
In het Tsjechische Kutná Hora is Nederland U19 er in geslaagd om de WK-titel te prolongeren. De spelers en speelsters van bondscoaches Leon Simons en Erik Luyk versloegen in de finale België met 25-13.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #8: ruime uitslagen