Skip to the main content

VIDEO’S: TeamNL Korfbal gaat in duo’s de strijd aan

Internationaal TeamNL Korfbal

De vaste volgers van TeamNL Korfbal hebben het al voorbij zien komen op de social mediakanalen van @teamnlkorfbal. In aanloop naar het EK (25-30 oktober) nemen de spelers en speelsters van bondscoach Jan Niebeek het in twee verschillende spellen tegen elkaar op.

In ‘Hoe goed ken jij?’ beantwoorden twee spelers vragen over elkaar. Wie weet het meest over de ander?

In ‘Raad de korfballer’ is het zaak voor de tweetallen om samen alle korfballers te raden én een snelle tijd neer te zetten.

Ook de aankomende video’s vind je op het YouTube-kanaal van Korfbal.nl.

TeamNL Korfbal volg je via Instagram, Facebook en Twitter.

EK
Begin oktober maakt bondscoach Niebeek zijn selectie (zeven om zeven) voor het toernooi in Antwerpen bekend. Dinsdag 28 september speelt TeamNL Korfbal nog bij SDO in Veldhoven, dinsdag 5 oktober bij Valto in De Lier en dinsdag 12 oktober bij SCO/Motip Dupli in Wolvega.

Ook bij de groepswedstrijden in Boeckenberg Sportcenter (25-27 oktober) en de finaleduels in de Lotto Arena (29-30 oktober) is publiek welkom. Begin oktober maakt de KBKB bekend bekend onder welke voorwaarden fans toegang tot de zaal hebben en hoe tickets besteld kunnen worden.

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap #11
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League Recap #11
KCC pakte zaterdagavond bonuspunten door in een heerlijk duel DVO met een minimaal verschil te verslaan. Eerder op de dag deden PKC en Fortuna wat ze moesten doen: winnen van de nummers negen en tien op de ranglijst. Zondagmiddag vechten LDODK en KZ in een rechtstreeks duel om plek vier: het verschil tussen beide ploegen is slechts één punt.
Lees meer
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #10
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #10
Na speelronde tien is er aandacht voor Unitas dat vrijwel zeker weet dat het bij één seizoen in de Kenonz Korfbal League blijft. NH Nieuws maakte een samenvatting van KZ vs. Blauw-Wit en De Stentor sprak Jelmer Jonker (PKC) bij zijn terugkeer in 'De Eendracht' in Nijeveen.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League