Skip to the main content

Volg je favoriete teams via app ‘KNKV Wedstrijdzaken’

Ereklasse Hoofdklasse Hoofdklasse A-junioren

In navolging van de (Reserve) Ereklasse gaat dit weekend een groot deel van de andere klassen van start. Eindelijk! Benieuwd naar het programma, de uitslag of klassering van je favoriete teams? Gebruik dan de app ‘KNKV Wedstrijdzaken‘.

Met de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’ blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je favoriete team. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, weet je altijd direct hoe jouw favorieten het gedaan hebben.

Eenmalig registreren
Voor deze app dien je je eenmalig te registreren. Ben je lid van een korfbalvereniging? Zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt als bij jouw korfbalvereniging bekend is. Zo zie je het programma van je eigen team. Daarnaast kun je onder ‘Favorieten’ diverse voorkeuren aangeven.

Meer informatie over de app vind je hier.

App Store: KNKV Wedstrijdzaken
Google Play Store: KNKV Wedstrijdzaken

Round-ups op Korfbal.nl
Tijdens deze veldcompetitie brengt Korfbal.nl een round-up van de Ereklasse (zondag), Hoofdklasse (maandag), Junioren Hoofdklasse (dinsdag) en de Topklasse Dames (woensdag).

De round-up van het eerste speelweekend in de Ereklasse lees je hier.

#wekorfballenweer
Om te vieren dat komend weekend voor veel teams eindelijk de competitie weer begint, heeft het KNKV de hashtag #wekorfballenweer gelanceerd.

Sta je eindelijk weer langs de lijn of in het veld? Plaats je foto op social media en gebruik de hashtag #wekorfballenweer!

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League