Skip to the main content

Volg je favoriete teams via app ‘KNKV Wedstrijdzaken’

Ereklasse Hoofdklasse Hoofdklasse A-junioren

In navolging van de (Reserve) Ereklasse gaat dit weekend een groot deel van de andere klassen van start. Eindelijk! Benieuwd naar het programma, de uitslag of klassering van je favoriete teams? Gebruik dan de app ‘KNKV Wedstrijdzaken‘.

Met de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’ blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je favoriete team. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, weet je altijd direct hoe jouw favorieten het gedaan hebben.

Eenmalig registreren
Voor deze app dien je je eenmalig te registreren. Ben je lid van een korfbalvereniging? Zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt als bij jouw korfbalvereniging bekend is. Zo zie je het programma van je eigen team. Daarnaast kun je onder ‘Favorieten’ diverse voorkeuren aangeven.

Meer informatie over de app vind je hier.

App Store: KNKV Wedstrijdzaken
Google Play Store: KNKV Wedstrijdzaken

Round-ups op Korfbal.nl
Tijdens deze veldcompetitie brengt Korfbal.nl een round-up van de Ereklasse (zondag), Hoofdklasse (maandag), Junioren Hoofdklasse (dinsdag) en de Topklasse Dames (woensdag).

De round-up van het eerste speelweekend in de Ereklasse lees je hier.

#wekorfballenweer
Om te vieren dat komend weekend voor veel teams eindelijk de competitie weer begint, heeft het KNKV de hashtag #wekorfballenweer gelanceerd.

Sta je eindelijk weer langs de lijn of in het veld? Plaats je foto op social media en gebruik de hashtag #wekorfballenweer!

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap #3
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League Recap #3
In speelronde drie zien we zaterdagmiddag een reprise van de laatste Korfbal Leaguefinale en gaat promovendus Unitas op bezoek bij DOS'46 in Nijeveen. Op zondagmiddag reist Blauw-Wit af naar Gorredijk om het op te nemen tegen LDODK. Alle wedstrijden zijn live te zien via Eyecons.
Lees meer
Play of the Week #2
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #2
Nieuw dit jaar is de 'Play of the Week'. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2 Round-Up #2
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2 Round-Up #2
Sterk wisselende uitslagen in de tweede ronde van de Korfbal League 2. Zo herpakte Tempo zich na het verlies van een week eerder, kreeg DeetosSnel een nederlaag te verwerken, speelden TOP (S) en AW.DTV een bijzonder matig duel en was vooral HKC-DSC heel erg spannend.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal