Skip to the main content

Volg je favoriete teams via app ‘KNKV Wedstrijdzaken’

Ereklasse Hoofdklasse Hoofdklasse A-junioren

In navolging van de (Reserve) Ereklasse gaat dit weekend een groot deel van de andere klassen van start. Eindelijk! Benieuwd naar het programma, de uitslag of klassering van je favoriete teams? Gebruik dan de app ‘KNKV Wedstrijdzaken‘.

Met de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’ blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je favoriete team. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, weet je altijd direct hoe jouw favorieten het gedaan hebben.

Eenmalig registreren
Voor deze app dien je je eenmalig te registreren. Ben je lid van een korfbalvereniging? Zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt als bij jouw korfbalvereniging bekend is. Zo zie je het programma van je eigen team. Daarnaast kun je onder ‘Favorieten’ diverse voorkeuren aangeven.

Meer informatie over de app vind je hier.

App Store: KNKV Wedstrijdzaken
Google Play Store: KNKV Wedstrijdzaken

Round-ups op Korfbal.nl
Tijdens deze veldcompetitie brengt Korfbal.nl een round-up van de Ereklasse (zondag), Hoofdklasse (maandag), Junioren Hoofdklasse (dinsdag) en de Topklasse Dames (woensdag).

De round-up van het eerste speelweekend in de Ereklasse lees je hier.

#wekorfballenweer
Om te vieren dat komend weekend voor veel teams eindelijk de competitie weer begint, heeft het KNKV de hashtag #wekorfballenweer gelanceerd.

Sta je eindelijk weer langs de lijn of in het veld? Plaats je foto op social media en gebruik de hashtag #wekorfballenweer!

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
TeamNL Korfbal won zondagavond het goud op The World Games 2022. In een vol Birmingham Jefferson Civic Complex werd België in de finale met 23-12 verslagen. Het brons ging naar Chinees Taipei, dat een spannende strijd met Duitsland uitvocht om plek drie en uiteindelijk met 22-23 won.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk