Skip to the main content

Zaalcompetitie wordt niet uitgespeeld

Topkorfbal

In de vergadering van dinsdag 21 april heeft het Bondsbestuur enkele besluiten genomen omtrent de afwikkeling van de zaalcompetitie 2019/2020. De zaalcompetitie wordt ook in de hoogste klassen niet uitgespeeld en er worden geen kampioenen uitgeroepen. Verder bestaat de Korfbal League volgend seizoen (voor één seizoen) uit elf teams en de Topklasse Dames (voor één seizoen) uit negen teams.

Alle fans, die reeds een ticket hadden gekocht voor de Korfbal Leaguefinale 2019/2020 in Rotterdam Ahoy, krijgen spoedig een bericht over de afwikkeling hiervan.

De volledige update – inclusief de brief van het Bondsbestuur – vind je op KNKV.nl.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Reportage PKC - KZ in Studio Sport
Korfbal League Topkorfbal
Reportage PKC - KZ in Studio Sport

Zaterdagmiddag is de NOS aanwezig bij het Korfbal Leagueduel tussen PKC/Vertom en KZ/Thermo4U. Een reportage over de wedstrijd is zaterdagavond te zien in Studio Sport (NPO 1), dat om 23.30 uur begint.

Lees meer
Videoquiz ronde #6
Topkorfbal
Videoquiz ronde #6

De zesde en laatste ronde van de Korfbal.nl Videoquiz! Weet jij alles van korfbal? Vul de goede antwoorden in en maak kans op een Float Slipper van Korfbaltotaal!

Lees meer
VIDEO: RTC Noord U19
Evenementen Topkorfbal
VIDEO: RTC Noord U19

RTC Noord U19 kwam in actie tijdens de Korfbal Challenge 2019. We volgden Noord in de jacht op een finaleplek en tijdens de bekendmaking en presentatie van Nederland U19.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #7: Eerste zege Oost-Arnhem in Korfbal League, doelpuntrijk gelijkspel in Gorredijk
Korfbal League Topkorfbal
Goal van de Week #6