Skip to the main content

TERUGKIJKEN: Zappsport The Battle

TeamNL Korfbal U21, U19, U17

Zaterdag zag je op NPO3 Zappsport The Battle, met deze keer de korfbalstrijd tussen de teams van (jeugd)internationals Annelie de Korte en Koen van Roekel. Opnieuw leuke korfbalpromotie dus bij het meest sportieve kinderprogramma van Nederland.

In hun eigen DVO/Accountor-hal trainen en coachen De Korte en Van Roekel hun enthousiaste kinderen naar grote hoogte. Daarbij wordt De Korte (Talent TeamNL Korfbal) gesteund door Ron Boszhard en weet Van Roekel (TeamNL Korfbal) Britt Dekker aan zijn zijde. Wiens team er wint? Dat zie je hieronder.

Gerelateerde artikelen

Play of the Week #4
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #4
Nieuw dit jaar is de ‘Play of the Week’. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2, Round-Up #4
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2, Round-Up #4
Na vier speelronden in de Korfbal League 2 is er nog geen zinnig woord te zeggen over de ranglijst. Alleen Fiks staat nog met lege handen, maar verder kan iedereen op een goede dag van elkaar winnen, zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Dat maakt het erg interessant.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #4
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #4
In het mediaoverzicht aandacht voor de derby in Koog aan de Zaan en het duel tussen Fortuna en DOS'46 dat eindigde in een gelijkspel. In het Friesch Dagblad een lang artikel over LDODK-routinier André Zwart.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal