Skip to the main content

Zaterdag opnieuw livestream TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal

Na een veelbekeken livestream van afgelopen zaterdag zal ook de komende zaterdagen de onderlinge wedstrijd van TeamNL Korfbal live te zien zijn. Aankomende zaterdag om 11.30 uur strijdt het team van Esther Cordus op Papendal tegen het team van Mick Snel, dat de eerste ‘live-wedstrijd’ in winst wist om te zetten.

Bondscoach Jan Niebeek: “Zoals eerder aangegeven zijn we als TeamNL Korfbal blij dat we volop op Papendal mogen trainen en wilden we de korfbalfans in deze vreemde tijd toch van topkorfbal laten genieten. Na de vele positieve reacties op de eerste livestream en het feit dat hierop al door meer dan tienduizend apparaten ingeschakeld is, hebben we besloten om ook de komende zaterdagen een livestream te verzorgen.”

Voor de techniek kan het KNKV komende zaterdagochtend rekenen op de livestreamcrews van Dalto/Klaverblad Verzekeringen, Fortuna/Delta Logistiek en TOP/LITTA. Het commentaar is in handen van Philip van Es (KCC/CK Kozijnen), die U19-bondscoach Leon Simons aan zijn zijde weet.

De onderlinge wedstrijd van afgelopen zaterdag terugkijken doe je hieronder.  Meer over de livestream van het onderlinge duel van TeamNL Korfbal vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Classic Match: België – Nederland
TeamNL Korfbal Topkorfbal
Classic Match: België – Nederland

In deze korfballoze periode blikt Korfbal.nl in de rubriek ‘Classic Match’ terug op de mooiste en spannendste wedstrijden uit het verleden. Vandaag kijken we terug op een internationale wedstrijd, namelijk de WK finale uit 2015 tussen België en Nederland.

Lees meer
Pikaar stopt als international, Van Roekel schuift door en selectiestatus Griemink
Internationaal TeamNL Korfbal
Pikaar stopt als international, Van Roekel schuift door en selectiestatus Griemink

Nick Pikaar heeft dinsdag aan de selectie van TeamNL Korfbal medegedeeld dat hij per direct een punt achter zijn interlandcarrière zet. De speler van TOP/LITTA (40 interlands) wil zich gaan richten op zijn carrière buiten het korfbalveld en maakt dus niet langer deel uit van de groep, die zich voorbereidt op het EK in België (oktober). Hierop heeft bondscoach Jan Niebeek besloten om Koen van Roekel (DVO/Accountor) toe te voegen aan TeamNL Korfbal en Terrenc Griemink (GG/IJskoud de Beste) een selectiestatus te geven.

Lees meer
Eén tegen één: Jan Niebeek
Korfbal League Podcast TeamNL Korfbal
Eén tegen één: Jan Niebeek

Sinds september 2020 is Jan Niebeek bondscoach van TeamNL Korfbal, nadat hij met TOP/LITTA vele successen boekte. Presentator Sjoerd Keizer bezocht Niebeek in zijn huis in Amsterdam-Noord.

Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
EK: ticketverkoop finaledagen
Internationaal TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal scoort voor Spieren voor Spieren