Skip to the main content

Zaterdag opnieuw livestream TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal

Na een veelbekeken livestream van afgelopen zaterdag zal ook de komende zaterdagen de onderlinge wedstrijd van TeamNL Korfbal live te zien zijn. Aankomende zaterdag om 11.30 uur strijdt het team van Esther Cordus op Papendal tegen het team van Mick Snel, dat de eerste ‘live-wedstrijd’ in winst wist om te zetten.

Bondscoach Jan Niebeek: “Zoals eerder aangegeven zijn we als TeamNL Korfbal blij dat we volop op Papendal mogen trainen en wilden we de korfbalfans in deze vreemde tijd toch van topkorfbal laten genieten. Na de vele positieve reacties op de eerste livestream en het feit dat hierop al door meer dan tienduizend apparaten ingeschakeld is, hebben we besloten om ook de komende zaterdagen een livestream te verzorgen.”

Voor de techniek kan het KNKV komende zaterdagochtend rekenen op de livestreamcrews van Dalto/Klaverblad Verzekeringen, Fortuna/Delta Logistiek en TOP/LITTA. Het commentaar is in handen van Philip van Es (KCC/CK Kozijnen), die U19-bondscoach Leon Simons aan zijn zijde weet.

De onderlinge wedstrijd van afgelopen zaterdag terugkijken doe je hieronder.  Meer over de livestream van het onderlinge duel van TeamNL Korfbal vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Bestuurders Competitie
Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Leuk nieuws voor jongeren tussen de achttien en dertig jaar die graag meedenken over de toekomst van korfbal! Op 12 september organiseert het KNKV in Dordrecht een bijeenkomst voor jongeren. Na een gezamenlijke maaltijd gaan de aanwezige jongeren met het KNKV in gesprek over de toekomst van korfbal.
Lees meer
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk