Skip to the main content

Zaterdag opnieuw livestream TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal

Na een veelbekeken livestream van afgelopen zaterdag zal ook de komende zaterdagen de onderlinge wedstrijd van TeamNL Korfbal live te zien zijn. Aankomende zaterdag om 11.30 uur strijdt het team van Esther Cordus op Papendal tegen het team van Mick Snel, dat de eerste ‘live-wedstrijd’ in winst wist om te zetten.

Bondscoach Jan Niebeek: “Zoals eerder aangegeven zijn we als TeamNL Korfbal blij dat we volop op Papendal mogen trainen en wilden we de korfbalfans in deze vreemde tijd toch van topkorfbal laten genieten. Na de vele positieve reacties op de eerste livestream en het feit dat hierop al door meer dan tienduizend apparaten ingeschakeld is, hebben we besloten om ook de komende zaterdagen een livestream te verzorgen.”

Voor de techniek kan het KNKV komende zaterdagochtend rekenen op de livestreamcrews van Dalto/Klaverblad Verzekeringen, Fortuna/Delta Logistiek en TOP/LITTA. Het commentaar is in handen van Philip van Es (KCC/CK Kozijnen), die U19-bondscoach Leon Simons aan zijn zijde weet.

De onderlinge wedstrijd van afgelopen zaterdag terugkijken doe je hieronder.  Meer over de livestream van het onderlinge duel van TeamNL Korfbal vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Classic Match: België – Nederland
TeamNL Korfbal Topkorfbal
Classic Match: België – Nederland

In deze korfballoze periode blikt Korfbal.nl in de rubriek ‘Classic Match’ terug op de mooiste en spannendste wedstrijden uit het verleden. Vandaag kijken we terug op een internationale wedstrijd, namelijk de WK finale uit 2015 tussen België en Nederland.

Lees meer
VIDEO: Scholtmeijer, Braunstahl en Tromp
TeamNL Korfbal Topkorfbal
VIDEO: Scholtmeijer, Braunstahl en Tromp

Vandaag is de laatste dag dat Wim Scholtmeijer, Leon Braunstahl en Jennifer Tromp de technische staf van TeamNL Korfbal vormen.

Lees meer
Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen
Internationaal TeamNL Korfbal U21, U19, U17
Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen

Het kabinet heeft besloten dat alle fulltime topsportprogramma’s in een gecontroleerde omgeving mogen blijven draaien, mits deze op een officiële lijst van erkende topsportaccommodaties staan. Om die reden kunnen TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal (U21) op Papendal blijven trainen.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #12.3: PKC en Fortuna treffen elkaar opnieuw in finale
Korfbal League Topkorfbal
Insta Talks: Koen van Roekel