Skip to the main content

Beachkorfbal

Lekker korfballen met je voeten in het zand, dat is Beachkorfbal. Beachkorfbal wordt zowel in de zomer- als in de wintermaanden gespeeld. Op de aangelegde beachvelden bij korfbalverenigingen, bij diverse meren en natuurlijk op het strand. Voor de indoortoernooien zijn diverse indoorlocaties beschikbaar. Ruim vijfduizend sporters beoefenen deze tak va korfbal.

Jaarlijks vindt in de zomer het NK Beachkorfbal Outdoor plaats in The Hague Beachstadium Scheveningen met meer dan honderd teams. Het NK Beachkorfbal Indoor wordt in februari gehouden in The Beach Aalsmeer. In december is het Internationaal Beachkorfball Event in Heerlen.

Beachkorfbal is voor iedereen, jong en oud, iedereen kan meedoen.

Check de agenda om te kijken wanneer Beachkorfbal evenementen plaatsvinden.
GA NAAR

IKF World Beach Korfball Championship 2021

Het IKF World Beach Korfball Championship 2021 vindt plaats op 10 en 11 september in Nador, Marokko. Meer informatie over dit evenement vind je hier.

Beachkorfbalclinics Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek worden op het strand van Scheveningen een week lang beachkorfbalclinics gegeven aan kinderen van basisscholen.

NK Beachkorfbal Outdoor

Het NK Beachkorfbal Outdoor vindt plaats in het The Hague Beachstadium in Scheveningen. Meer informatie volgt.

Korfbalzomer: de aftermovie

Afgelopen weekend is de competitie weer begonnen. De kop is eraf na een mooie #korfbalzomer. Onderdeel van deze #korfbalzomer waren het NK Beachkorfbal Outdoor in Scheveningen en het NK Beachdameskorfbal Outdoor in