Dameskorfbal

Het dameskorfbal kent een Topklasse die, na de play-offs, wordt afgesloten met een finale om het Nederlands  kampioenschap. Jaarlijks vindt een bekercompetitie plaats en wordt er ook voor de jeugd in de Hoofdklasse A, B en C en een NK georganiseerd. Na de zaalcompetitie worden tijdens de Dames Awards, een gala avond, in diverse categorieën de prijzen uitgereikt aan de beste speelster, het beste team, de beste coach, het beste talent en de beste scheidsrechter.

Sinds 1938 wordt er in Nederland dameskorfbal gespeeld. Momenteel kent het dameskorfbal tachtig verenigingen met zo’n 10.500 leden. De dameskorfbalverenigingen zijn gevestigd in het Zuiden. In de driehoek Nijmegen, Tilburg en  Maastricht.

Vind hier al het nieuws over Dameskorfbal
Check de agenda om te kijken wanneer Dameskorfbal evenementen plaatsvinden.
Hier vind je het competitieprogramma, de uitslagen en standen van de dameskorfbal zaalcompetitie 2020-2021.
De teams die uitkomen in de competitie Topklasse dameskorfbal zaal 2020-2021.
GA NAAR

Dameskorfbal Topklasse Round-Up #4

Afgelopen weekend stonden de op één na laatste veldwedstrijden op het programma. De koplopers van Topklasse A (DDW/SDO’99) en Topklasse B (Rosolo) wonnen.

Dameskorfbal Topklasse Round-Up #3

Afgelopen weekend was het eerste speelweekend dat zonder supporters gespeeld moest worden. Op donderdagavond werd de wedstrijd tussen Rosolo en Be Quick ingehaald.

Dameskorfbal Topklasse Round-Up #2

DDW/SDO’99, dat vorig seizoen in de zaal nog ongeslagen was, leed een verassende nederlaag tegen Prinses Irene. De Korfrakkers won haar tweede wedstrijd op rij en Altior wist de eerste punten binnen

Dameskorfbal Topklasse Round-Up #1

Afgelopen weekend is na zes korfballoze maanden ook de dames Topklasse weer van start gegaan. Iedereen was blij dat ze weer los mochten, maar echte topresultaten werden er nog niet geboekt.