Dameskorfbal

Het dameskorfbal kent een Topklasse die, na de play-offs, wordt afgesloten met een finale om het Nederlands  kampioenschap. Jaarlijks vindt een bekercompetitie plaats en wordt er ook voor de jeugd in de Hoofdklasse A, B en C en een NK georganiseerd. Na de zaalcompetitie worden tijdens de Dames Awards, een gala avond, in diverse categorieën de prijzen uitgereikt aan de beste speelster, het beste team, de beste coach, het beste talent en de beste scheidsrechter.

Sinds 1938 wordt er in Nederland dameskorfbal gespeeld. Momenteel kent het dameskorfbal tachtig verenigingen met zo’n 10.500 leden. De dameskorfbalverenigingen zijn gevestigd in het Zuiden. In de driehoek Nijmegen, Tilburg en  Maastricht.

Vind hier al het nieuws over Dameskorfbal
Check de agenda om te kijken wanneer Dameskorfbal evenementen plaatsvinden.
Hier vind je het competitieprogramma, de uitslagen en standen van de dameskorfbal zaalcompetitie 2020-2021.
De teams die uitkomen in de competitie Topklasse dameskorfbal zaal 2020-2021.
GA NAAR

Dames Topklasse Round-Up: play-offs #2

Er waren drie duels voor nodig, maar de Dameskorfbal zaalfinale van 2022 kent in DDW een verrassende finalist. Tegenstander in de finale op zondag 24 april aanstaande is Rosolo. Bij de Dames

Slotfase zaalcompetitie (incl. livestreams)

De Korfbal Leaguefinale is gespeeld, maar nog niet alle beslissingen zijn gevallen. Hoe zien de laatste zaalloodjes eruit in de klassen die je op Korfbal.nl al het hele seizoen volgt?

Dames Topklasse Round-Up: play-offs #1

In de play-offs voor een plek in de Dameskorfbal Zaalfinale van zondag 24 april aanstaande wist DDW te stunten tegen favoriet Be Quick. Rosolo had thuis geen kind aan Prinses Irene en

Dames Topklasse Round-Up #8

De laatste reguliere speelronde in de Dames Topklasse bracht in beide poules de beslissing. In de TKA was Be Quick al zeker van de play-offs en Prinses Irene stelde, met een nipte