Skip to the main content

De kaartverkoop van de Korfbal Challenge is van start

Evenementen Korfbal Challenge

Op woensdag  1 november om 12 uur is de kaartverkoop voor de Korfbal Challenge van start gegaan. Traditiegetrouw staat van 27 tot en met 30 december de Korfbal Challenge weer op het programma. De Korfbal Challenge heeft als doel om ontwikkeling en talent binnen onze sport een podium te geven. Daarmee staat de Challenge voor de toekomst van korfbal. Zo spelen overdag onze grootste talenten uit heel Nederland om gewilde plekken in de nationale selecties. De avond vormt traditioneel het podium voor ambitieuze teams uit binnen- en buitenland. 

Direct tickets bestellen? Klik hier. 

Op woensdag 27 december komen gedurende de avond TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal, de Diamonds en Suriname in actie, maar overdag is er ook al veel te beleven. Zo spelen de Talenten Onder 17 op de eerste dag van de Talenten Challenge tegen elkaar, terwijl er ook onder andere voor de E’s tot en met de B’s clinics worden georganiseerd door TeamNL Korfbal. 

Op donderdag 28 december komen ook PKC/Vertom en DVO/Transus in actie tegen de winnaars van dag één, terwijl overdag de Talenten Onder 17 hun toernooi vervolgen en de Talenten Onder 15 er juist aan beginnen. 

Heb je de clinics van woensdag gemist, dan heb je op vrijdag 29 december een herkansing, want ook dan staan de TeamNL Korfbal Clinics voor dezelfde leeftijden weer op het programma. Net als een G-korfbal-clinic voor spelers en trainers. En het avondprogramma? Dat bestaat uit de strijd om de vijfde plaats en een spetterende All-Star-Game! Overdag zijn overigens de Talenten Onder 19 ook aan hun Talenten Challenge begonnen. 

En uiteraard is ook dit jaar 30 december weer de climax van de Korfbal Challenge. Met de strijd om het brons en de grote finale kent het avondprogramma al een interessante line-up. Daarnaast wordt ook de finale van U19 gespeeld in de hoofdzaal. 

Ticketprijzen voor dag- en avondprogramma: 

  • Tot en met 15 jaar: € 5,- per dag 
  • Volwassenen: € 10,- per dag 
  • TeamNL Korfbal Clinics: € 15,- per dag, inclusief clinic 
  • Kenonz Kennissessies: € 15,- per dag, inclusief kennissessie 
  • KNKV-legitimatiekaarthouder (voor KNKV-vrijwilligers): € 5,- per dag 

Direct tickets bestellen? Klik hier. Meer informatie over de Korfbal Challenge vind je hier. 

Foto: Marco Spelten

Gerelateerde artikelen

Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 4
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 4
Opnieuw verrassingen in de Dameskorfbal Topklasse, waar afgelopen weekend weer bleek hoe dicht het bij elkaar ligt. Oranje Wit is van de 0 af en ook Rooi en De Korfrakkers pakten punten. Daarmee staan er nu vijf ploegen op vier punten. Daarboven staat Rosolo, met acht punten op zak de enige nog ongeslagen ploeg. Ook […]
Lees meer
In de media #3
Dameskorfbal Korfbal League Korfbal League 2
In de media #3
In de (online) media is er na speelronde drie vooral aandacht voor de zege van DVO op landskampioen PKC en de winst die DOS '46 boekte in Delft. Daarnaast een interview met Lieneke Pries, die eerder bij LDODK korfbalde en nu met HKC tegen haar oude ploeg in actie kwam. Ook is er aandacht voor de Korfbal League 2 en de Dames Topklasse.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #3
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #3
Tijd voor speelronde drie in de Kenonz Korfbal League, met daarin onder andere de verrassende zege van DVO op PKC en een heel ruime overwinning van KZ op KCC, onder aanvoering van Esther Cordus. De streekderby tussen Groen-Geel en Blauw-Wit werd een prooi voor de hoofdstedelingen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League