Skip to the main content

De Korfbal Challenge 2023 is uitverkocht!

Evenementen Korfbal Challenge

Op woensdag  1 november om 12 uur is de kaartverkoop voor de Korfbal Challenge van start gegaan. Traditiegetrouw staat van 27 tot en met 30 december de Korfbal Challenge weer op het programma. De Korfbal Challenge heeft als doel om ontwikkeling en talent binnen onze sport een podium te geven. Daarmee staat de Challenge voor de toekomst van korfbal. Zo spelen overdag onze grootste talenten uit heel Nederland om gewilde plekken in de nationale selecties. De avond vormt traditioneel het podium voor ambitieuze teams uit binnen- en buitenland. 

Het is niet meer mogelijk om tickets te bestellen voor de Korfbal Challenge.

Op woensdag 27 december komen gedurende de avond TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal, de Diamonds en Suriname in actie, maar overdag is er ook al veel te beleven. Zo spelen de Talenten Onder 17 op de eerste dag van de Talenten Challenge tegen elkaar, terwijl er ook onder andere voor de E’s tot en met de B’s clinics worden georganiseerd door TeamNL Korfbal. 

Op donderdag 28 december komen ook PKC/Vertom en DVO/Transus in actie tegen de winnaars van dag één, terwijl overdag de Talenten Onder 17 hun toernooi vervolgen en de Talenten Onder 15 er juist aan beginnen. 

Heb je de clinics van woensdag gemist, dan heb je op vrijdag 29 december een herkansing, want ook dan staan de TeamNL Korfbal Clinics voor dezelfde leeftijden weer op het programma. Net als een G-korfbal-clinic voor spelers en trainers. En het avondprogramma? Dat bestaat uit de strijd om de vijfde plaats en een spetterende All-Star-Game! Overdag zijn overigens de Talenten Onder 19 ook aan hun Talenten Challenge begonnen. 

En uiteraard is ook dit jaar 30 december weer de climax van de Korfbal Challenge. Met de strijd om het brons en de grote finale kent het avondprogramma al een interessante line-up. Daarnaast wordt ook de finale van U19 gespeeld in de hoofdzaal. 

Ticketprijzen voor dag- en avondprogramma: 

  • Tot en met 15 jaar: € 5,- per dag 
  • Volwassenen: € 10,- per dag 
  • TeamNL Korfbal Clinics: € 15,- per dag, inclusief clinic 
  • Kenonz Kennissessies: € 15,- per dag, inclusief kennissessie 
  • KNKV-legitimatiekaarthouder (voor KNKV-vrijwilligers): € 5,- per dag 

Het is niet meer mogelijk om tickets te bestellen voor de Korfbal Challenge. Het avondprogramma is live te volgen via Eyecons. Meer informatie over het programma vind je hier. 

Foto: Marco Spelten

Gerelateerde artikelen

Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
Competitie Korfbal League Korfbal League 2
Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
De slotfase van de Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2 wordt met ingang van het seizoen 2024-2025 gewijzigd. De nummer 1 van de Korfbal League 2 promoveert vanaf komend seizoen rechtstreeks. Daarnaast zijn er play-offs voor een eventuele tweede promovendus. Na de laatste speelronde op zaterdag 22 maart, start op dinsdag 25 maart de […]
Lees meer
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Rosolo mag zich opnieuw Nederlands Kampioen op het veld noemen in het dameskorfbal. In een finale die nooit echt spannend was, won de Reuselse formatie met 6-11. Behalve de Topklassefinale, werden er nog drie andere finales gespeeld tijdens het NK in Schaijk. Naast Rosolo 1, gingen ook Spes/VIOS B1 en De Korfrakkers A1 en 2 […]
Lees meer
Ronald Buis en Peter van der Terp zwaaien af als topscheidsrechters
Arbitrage
Ronald Buis en Peter van der Terp zwaaien af als topscheidsrechters
Ronald Buis en Peter van der Terp hebben aangekondigd te stoppen als topscheidsrechters. Beide mannen waren jarenlang actief in de arbitrage, zowel nationaal als internationaal, en zijn een rolmodel voor ambitieuze scheidsrechters. Als KNKV zijn we hen dankbaar voor hun inzet voor de korfbalsport. Buis fluit aankomend weekend zijn laatste wedstrijd: de play-off tussen PKC/Vertom […]
Lees meer

Topartikelen

Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal