Skip to the main content

Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart

Evenementen Internationaal Korfbal Challenge Korfbal League TeamNL Korfbal

Na twee jaar van afwezigheid is de Korfbal Challenge terug! Als vanouds is het Topsportcentrum Rotterdam van 27 tot en met 30 december het podium voor talent én topkorfbal: vier dagen lang genieten van mooie wedstrijden in de gezelligste tijd van het jaar.

De Korfbal Challenge kent dit jaar een vernieuwde opzet, waardoor de bezoekers een totale dag aan topkorfbal – en de toekomst hiervan – kunnen beleven. Daarom is er gekozen om de beide events samen te voegen tot één groot evenement. Onze talenten van de toekomst zullen hierdoor een nog groter podium krijgen. De finales van de U17 en U19 toernooien zijn namelijk onderdeel geworden van het avondprogramma.

Natuurlijk is ook de nationale en internationale top van het korfbal in Rotterdam te bewonderen. TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal, De Diamonds, Duitsland, Suriname en Fortuna/Delta Logistiek komen in de avondwedstrijden in actie.

Naast de Talenten Challenges en de avondwedstrijden, zullen er ook verschillende side-events zijn. Zo zijn er clinics van TeamNL Korfbal, G-korfbal clinics, een kinderpersconferentie met de spelers van TeamNL Korfbal en vier Kenonz Kennissessies met verschillende onderwerpen en sprekers.

De kaartverkoop voor de Korfbal Challenge 2022 is inmiddels gestart. Het gehele programma en alle andere informatie vind je op Korfbal.nl/korfbalchallenge. Voor de ticketshop klik je hier.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #10
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #10
Na speelronde tien is er aandacht voor Unitas dat vrijwel zeker weet dat het bij één seizoen in de Kenonz Korfbal League blijft. NH Nieuws maakte een samenvatting van KZ vs. Blauw-Wit en De Stentor sprak Jelmer Jonker (PKC) bij zijn terugkeer in 'De Eendracht' in Nijeveen.
Lees meer
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Op 4 januari is de kaartverkoop voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023 gestart. Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld,  staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse. Bestel snel je tickets zodat je zeker bent van een plek.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League