Skip to the main content

Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart

Evenementen Internationaal Korfbal Challenge Korfbal League TeamNL Korfbal

Na twee jaar van afwezigheid is de Korfbal Challenge terug! Als vanouds is het Topsportcentrum Rotterdam van 27 tot en met 30 december het podium voor talent én topkorfbal: vier dagen lang genieten van mooie wedstrijden in de gezelligste tijd van het jaar.

De Korfbal Challenge kent dit jaar een vernieuwde opzet, waardoor de bezoekers een totale dag aan topkorfbal – en de toekomst hiervan – kunnen beleven. Daarom is er gekozen om de beide events samen te voegen tot één groot evenement. Onze talenten van de toekomst zullen hierdoor een nog groter podium krijgen. De finales van de U17 en U19 toernooien zijn namelijk onderdeel geworden van het avondprogramma.

Natuurlijk is ook de nationale en internationale top van het korfbal in Rotterdam te bewonderen. TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal, De Diamonds, Duitsland, Suriname en Fortuna/Delta Logistiek komen in de avondwedstrijden in actie.

Naast de Talenten Challenges en de avondwedstrijden, zullen er ook verschillende side-events zijn. Zo zijn er clinics van TeamNL Korfbal, G-korfbal clinics, een kinderpersconferentie met de spelers van TeamNL Korfbal en vier Kenonz Kennissessies met verschillende onderwerpen en sprekers.

De kaartverkoop voor de Korfbal Challenge 2022 is inmiddels gestart. Het gehele programma en alle andere informatie vind je op Korfbal.nl/korfbalchallenge. Voor de ticketshop klik je hier.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
We zijn los! De eerste speelronde van de Kenonz Korfbal League, seizoen '23-'24 met vier wedstrijden op zaterdagavond en één wedstrijd op zondagmiddag. Wie begint het seizoen direct goed en wie moet er in de achtervolging? Zoals je gewend bent wordt de Recap gedurende het speelweekend aangevuld met wedstrijdverslagen, statistieken en samenvattingen. Let's go!
Lees meer
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Korfbal League
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Aan de vooravond van het nieuwe Kenonz Korfbal Leagueseizoen gaan we alle ploegen langs. Van promovendus tot kampioen, hoe staan ze er voor? Waar zitten de veranderingen en hoe verliep het veldseizoen? Een voorbeschouwing. We beginnen bij de promovendus: HKC/Creon Kozijnen. De ploeg uit Boven-Hardinxveld stond een jaar eerder ook op de drempel van het […]
Lees meer
A-jeugd zaal Hoofdklasse '23/'24 - #1
A-jeugd Hoofdklasse
A-jeugd zaal Hoofdklasse '23/'24 - #1
Het zaalseizoen is weer van start, ook voor de A-jeugd. In de AHKA trok promovendus Unitas A1 de goede lijn van het veld door, en Dalto A1 won verrassend ruim van DOS '46 A1. In de AHKB zette Albatros A1 een heel dikke uitslag neer en ook Fortuna A1 won met groot verschil.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League