Skip to the main content

Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?

Bestuurders Competitie

Leuk nieuws voor jongeren tussen de achttien en dertig jaar die graag meedenken over de toekomst van korfbal! Op 12 september organiseert het KNKV in Dordrecht een bijeenkomst voor jongeren. Na een gezamenlijke maaltijd gaan de aanwezige jongeren met het KNKV in gesprek over de toekomst van korfbal. Een mooie kans om input te leveren voor de weg die het KNKV gaat bewandelen de komende jaren, tijdens een inspirerende en vooral gezellige avond.

De bijeenkomst voor jongeren vindt plaats bij DeetosSnel in Dordrecht. Om 18.00 uur staat er soep met broodjes klaar voor alle deelnemers. Het officiële programma duurt van 18.30 uur tot 21.00 uur. Naast deze bijeenkomsten voor jongeren, zijn er ook bijeenkomsten voor bestuurders. Meer informatie hierover lees je hier.

Aanmelden
Het KNKV hoort graag hoe jongeren denken over de toekomst van korfbal en nodigt jongeren daarom uit om gezellig wat te komen eten en mee te denken. Ben jij erbij? Dan krijg je een bol.com cadeaubon van 10 euro! Aanmelden kan via dit webformulier.

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #10
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #10
Na speelronde tien is er aandacht voor Unitas dat vrijwel zeker weet dat het bij één seizoen in de Kenonz Korfbal League blijft. NH Nieuws maakte een samenvatting van KZ vs. Blauw-Wit en De Stentor sprak Jelmer Jonker (PKC) bij zijn terugkeer in 'De Eendracht' in Nijeveen.
Lees meer
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Op 4 januari is de kaartverkoop voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023 gestart. Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld,  staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse. Bestel snel je tickets zodat je zeker bent van een plek.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League