Skip to the main content

Nieuwsoverzicht


6, 7 en 8 juni: bekerfinales
Competitie
6, 7 en 8 juni: bekerfinales
De finalisten van de diverse bekercompetities zijn bekend. Volgende week wordt beslist welke teams er met de beker vandoor gaan. De bekerfinales van district Noord worden gespeeld bij Club Brothers in Groningen. De strijd om de Damesbeker (district Zuid) vindt plaats bij Rooi in Sint-Oedenrode. De bekerfinales voor A- en B-jeugd uit district Zuid-West zijn […]
Lees meer
Kenonz, bedankt!
Competitie Korfbal League Korfbalfinale
Kenonz, bedankt!
De veldcompetitie is inmiddels van start en dat betekent dat het Kenonz Korfbal Leagueseizoen 2022/2023 er nu écht op zit. We kijken terug op een prachtig eerste seizoen met onze naamsponsor Kenonz. Het hoogtepunt was uiteraard de finale in een bomvol Rotterdam Ahoy afgelopen 15 april. Een dag om niet snel te vergeten! Nog even […]
Lees meer
Arbitrage slotfase bekend
Arbitrage Competitie Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Korfbalfinale Topkorfbal
Arbitrage slotfase bekend
De aanwijzingen van de arbiters voor de laatste wedstrijden van het zaalseizoen zijn bekend gemaakt. Stan de Groot en Peter van der Terp zijn aangewezen voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy, de finale van de A-jeugd wordt gefloten door Hans Klijn en Stefan Rijkaart van Cappellen.
Lees meer
Dameskorfbal Zaalfinale Round-Up: Be Quick is Nederlands Kampioen!
Competitie Dameskorfbal Evenementen
Dameskorfbal Zaalfinale Round-Up: Be Quick is Nederlands Kampioen!
We hebben een nieuwe Kampioen van Nederland binnen het Dameskorfbal! Be Quick kroonde zich gisteren in de laatste seconde tot winnaar van de finalewedstrijd, na een bloedstollend spannend duel. In de laatste seconde van de wedstrijd scoorde de Nulandse ploeg de 12-13.
Lees meer
Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Bestuurders Competitie
Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Leuk nieuws voor jongeren tussen de achttien en dertig jaar die graag meedenken over de toekomst van korfbal! Op 12 september organiseert het KNKV in Dordrecht een bijeenkomst voor jongeren. Na een gezamenlijke maaltijd gaan de aanwezige jongeren met het KNKV in gesprek over de toekomst van korfbal.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League