Skip to the main content

Hét platform voor korfbalfans

GA NAAR

VIDEO: Terugblik op de carrière van Laurens Leeuwenhoek bij TeamNL Korfbal

We nemen afscheid van onze captain Laurens Leeuwenhoek! Hiermee komt er een einde aan zijn indrukwekkende carrière als international: 64 interlands, drie keer wereldkampioen, vier keer Europees kampioen en drie keer goud...

Dameskorfbal Topklasse Round-Up

Twee cruciale doordeweekse wedstrijden rondom het Pinksterweekend in de Dameskorfbal Topklasse. ODC en Altior vochten hét duel om lijfsbehoud uit. Altior trok aan het kortste eind en degradeert naar de Hoofdklasse. Verder...
Evenementen bezoeken?
Ga naar
Het programma
Ga naar
De standen & uitslagen
Ga naar
De statistieken
Ga naar
Regelgeving

Bekerfinales Noord/AP Buitenbeker

06 juni 2023
19:00 - 23:00
Sportpark West-end, Groningen
De bekerfinales voor de senioren, A-junioren en B-aspiranten regio Noord/AP Buitenbeker worden op dinsdag 6 juni 2023 gespeeld op de velden van Club Brothers in Groningen.

Bekerfinales A/B Zuid-West

07 juni 2023
19:00 - 23:00
Sportcomplex Patersweg, Dordrecht
De bekerfinales voor de A-junioren en B-aspiranten regio Zuid-West worden op woensdag 7 juni 2023 gespeeld op de velden van SC Movado in Dordrecht.

Over Korfbal.nl

De jaarlijkse zaalfinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren veruit het grootste binnensportevenement van Nederland. Op zaterdag 4 april vindt de #korfbalfinale plaats in Rotterdam Ahoy.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum molestie quam placerat nisl interdum auctor. Integer tincidunt, urna eu hendrerit porta, purus ante venenatis leo, sit amet laoreet nulla justo in mauris. Phasellus eu felis ex.