Skip to the main content

Play of the Week #9

Korfbal League Topkorfbal

Wat was het mooiste moment van speelronde negen uit de Kenonz Korfbal League? Deze week twee vrouwengoals uit de doorbraak en een slimmigheidje van Noah Bijsterbosch.

In de negende ronde van de Kenonz Korfbal League werden we verwend met mooie momenten. Het was dan ook niet makkelijk om de drie te kiezen, waarop door jullie gestemd kan worden. Dit zijn ze geworden:

Noah Bijsterbosch (Unitas/Perspectief) heeft een goede schijnbeweging in huis. Koen Collée (KCC/CK Kozijnen) wil te graag het schot blokken en Bijsterbosch laat hem slim instappen om vervolgens de nog veel moeilijkere kans onderhands vanaf de zijlijn binnen te lepelen.

Barbara Brouwer (DVO/Transus) geeft Esther Cordus het nakijken. We kennen Brouwer vooral van haar schot, maar ze heeft ook een scherpe actie naar binnen. Deze maakt ze netjes met twee handen af.

Tenslotte Celeste Split (Fortuna/Delta Logistiek). Op snelheid is zij Esmée van Veen voorbij en de doorloopbal rondt ze knap af met één hand.

 

Let op: stemmen in deze ronde is niet meer mogelijk.

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #14
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #14
Een speelronde met een aantal mooie affiches. DOS '46 zal zich thuis willen revancheren voor de zware nederlaag die eerder dit seizoen geleden werd in Capelle aan den IJssel. Verder twee toppers in de bovenste regionen van de ranglijst: PKC krijgt KZ op bezoek en LDODK neemt het op tegen DVO.
Lees meer
Tickets voor de Coach Workshop in Ahoy!
Competitie Korfbalfinale
Tickets voor de Coach Workshop in Ahoy!
Op zaterdag 13 april 2024 is de ontknoping van de Kenonz Korfbal League. Naast de wedstrijden vindt er ook een coach workshop plaats in Ahoy. Leer jezelf kennen als coach en ontmoet mede coaches!
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - inhaalwedstrijd
Een doordeweekse (inhaal)wedstrijd op dinsdagavond 20 februari. Het duel tussen PKC/Vertom en DVO/Transus uit ronde 12, werd verplaatst vanwege de deelname van PKC aan de IKF Korfball Champions League. De belangen waren voor beide ploegen groot, maar PKC trok aan het langste eind.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League