Skip to the main content

Play of the Week #9

Korfbal League Topkorfbal

Wat was het mooiste moment van speelronde negen uit de Kenonz Korfbal League? Deze week twee vrouwengoals uit de doorbraak en een slimmigheidje van Noah Bijsterbosch.

In de negende ronde van de Kenonz Korfbal League werden we verwend met mooie momenten. Het was dan ook niet makkelijk om de drie te kiezen, waarop door jullie gestemd kan worden. Dit zijn ze geworden:

Noah Bijsterbosch (Unitas/Perspectief) heeft een goede schijnbeweging in huis. Koen Collée (KCC/CK Kozijnen) wil te graag het schot blokken en Bijsterbosch laat hem slim instappen om vervolgens de nog veel moeilijkere kans onderhands vanaf de zijlijn binnen te lepelen.

Barbara Brouwer (DVO/Transus) geeft Esther Cordus het nakijken. We kennen Brouwer vooral van haar schot, maar ze heeft ook een scherpe actie naar binnen. Deze maakt ze netjes met twee handen af.

Tenslotte Celeste Split (Fortuna/Delta Logistiek). Op snelheid is zij Esmée van Veen voorbij en de doorloopbal rondt ze knap af met één hand.

 

Let op: stemmen in deze ronde is niet meer mogelijk.

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League