Skip to the main content

Winnaars Korfbal Leagueverkiezingen

Korfbal League

De winnaars van de Korfbal Leagueverkiezingen 2023-2024 zijn bekend! Traditioneel sluiten we het Korfbal Leagueseizoen af met de verkiezingen voor beste speler/speelster, beste speler/speelster U21, beste coaches en beste scheidsrechters.

Eerder al werden de nominaties in de verschillende categorieën bekend gemaakt. Deze werden gedaan door de coaches van de tien ploegen die in de Kenonz Korfbal League spelen én de bondscoach. Vervolgens kregen de spelers van de Korfbal Leagueploegen de gelegenheid om te stemmen. Daaruit zijn de volgende winnaars gekomen:

Beste speelster:
Daniëlle Boadi (DVO/Transus)

Beste speler:
Richard Kunst (PKC/Vertom)

Beste speelster U21:
Nikki Boerhout (KZ/Keukensale.com)

Beste speler U21:
Merijn Mensink (Fortuna)

Beste coaches:
Richard van Vloten en Marc Verberk (DVO/Transus)

Beste scheidsrechtersduo:
Marcel Luttik en Joeri Kok

Tijdens een uitgebreide lunch in ‘De Heeren van Montfoort’ zijn de winnaars gehuldigd en hebben zij hun prijzen ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23/'24 - kruisfinales
Ereklasse
Ereklasse '23/'24 - kruisfinales
De vier nummers één uit de kampioenspoules vochten afgelopen weekend om een plek in de Ereklassefinale op 22 juni. Fortuna vs. PKC werd bij KCR in Ridderkerk gespeeld, DOS '46 en DVO stonden op het veld van Unitas/Perspectief in Harderwijk tegenover elkaar. 
Lees meer
Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
Competitie Korfbal League Korfbal League 2
Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
De slotfase van de Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2 wordt met ingang van het seizoen 2024-2025 gewijzigd. De nummer 1 van de Korfbal League 2 promoveert vanaf komend seizoen rechtstreeks. Daarnaast zijn er play-offs voor een eventuele tweede promovendus. Na de laatste speelronde op zaterdag 22 maart, start op dinsdag 25 maart de […]
Lees meer
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Rosolo mag zich opnieuw Nederlands Kampioen op het veld noemen in het dameskorfbal. In een finale die nooit echt spannend was, won de Reuselse formatie met 6-11. Behalve de Topklassefinale, werden er nog drie andere finales gespeeld tijdens het NK in Schaijk. Naast Rosolo 1, gingen ook Spes/VIOS B1 en De Korfrakkers A1 en 2 […]
Lees meer

Topartikelen

Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal