Skip to the main content

Zomereditie Tour de Camping

De zomereditie van Tour de Camping start op maandagmiddag 26 juli (15.00 uur). Twee weken lang geven Sharlynn van Genderen en Barry Schep met hun team voor iedereen toegankelijke korfbalclinics op de diverse RCN Vakantieparken in het land. 

RCN-parken
Sharlynn van Genderen en haar team komen de eerste week in actie op de volgende RCN-parken: 25 juli De Roggeberg in Appelscha (15.00 uur), 26 juli op De Noordster in Dwingeloo (11.00 uur), 27 juli op De Jagerstee in Epe (16.00 uur) en 28 juli op De Potten in Offingawier (11.00 uur).

De week erna geeft Barry Schep met zijn team, waaronder Lotte van Montfort en Ran Faber, de clinics. Op dinsdag 2 augustus zijn zij op RCN Zeewolde, op 3 augustus op De Schotsman in Kamperland, op 4 augustus op Het Grote Bos in Doorn en op 5 augustus op De Flaasbloem in Chaam. Alle clinics in de tweede week beginnen om 10.30 uur.

Van te voren aanmelden voor de clinics is niet nodig, je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23-'24, ronde 3
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse '23-'24, ronde 3
Een aantal ploegen speelde afgelopen week een doordeweekse wedstrijd, in verband met het aanstaande WK Korfbal (20 t/m 29 oktober) in Taiwan. Avanti-Fortuna (poule 6) kende dinsdagavond een heel magere eindstand, de return op zaterdag was een stuk doelpuntrijker. De Amsterdamse burenruzie op zondag was spannend, maar Blauw-Wit trok aan het langste eind. Verder kende speelronde drie geen grote bijzonderheden.
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Ook de dames zijn afgelopen weekend weer gestart en de eerste speelronde resulteerde direct in een aantal mooie, spannende wedstrijden! In de Topklasse A won De Korfrakkers met een jong team overtuigend van ODC. De andere twee wedstrijden waren spannender, maar ook Oranje Wit en VIOS/Spes mochten twee punten bijschrijven. In de Topklasse B versloeg Melderslo Swift/HBSV met ruime cijfers. Landskampioen Rosolo wist ook te winnen, net als DDW.
Lees meer
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode hebben woensdagochtend (20 september) de definitieve WK-selectie bekend gemaakt. De groep die op 14 oktober afreist naar Taiwan bestaat uit zeven vrouwen en zeven mannen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League