Skip to the main content

Zomereditie Tour de Camping

De zomereditie van Tour de Camping start op maandagmiddag 26 juli (15.00 uur). Twee weken lang geven Sharlynn van Genderen en Barry Schep met hun team voor iedereen toegankelijke korfbalclinics op de diverse RCN Vakantieparken in het land. 

RCN-parken
Sharlynn van Genderen en haar team komen de eerste week in actie op de volgende RCN-parken: 25 juli De Roggeberg in Appelscha (15.00 uur), 26 juli op De Noordster in Dwingeloo (11.00 uur), 27 juli op De Jagerstee in Epe (16.00 uur) en 28 juli op De Potten in Offingawier (11.00 uur).

De week erna geeft Barry Schep met zijn team, waaronder Lotte van Montfort en Ran Faber, de clinics. Op dinsdag 2 augustus zijn zij op RCN Zeewolde, op 3 augustus op De Schotsman in Kamperland, op 4 augustus op Het Grote Bos in Doorn en op 5 augustus op De Flaasbloem in Chaam. Alle clinics in de tweede week beginnen om 10.30 uur.

Van te voren aanmelden voor de clinics is niet nodig, je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League