Skip to the main content

Zomereditie Tour de Camping

De zomereditie van Tour de Camping start op maandagmiddag 26 juli (15.00 uur). Twee weken lang geven Sharlynn van Genderen en Barry Schep met hun team voor iedereen toegankelijke korfbalclinics op de diverse RCN Vakantieparken in het land. 

RCN-parken
Sharlynn van Genderen en haar team komen de eerste week in actie op de volgende RCN-parken: 25 juli De Roggeberg in Appelscha (15.00 uur), 26 juli op De Noordster in Dwingeloo (11.00 uur), 27 juli op De Jagerstee in Epe (16.00 uur) en 28 juli op De Potten in Offingawier (11.00 uur).

De week erna geeft Barry Schep met zijn team, waaronder Lotte van Montfort en Ran Faber, de clinics. Op dinsdag 2 augustus zijn zij op RCN Zeewolde, op 3 augustus op De Schotsman in Kamperland, op 4 augustus op Het Grote Bos in Doorn en op 5 augustus op De Flaasbloem in Chaam. Alle clinics in de tweede week beginnen om 10.30 uur.

Van te voren aanmelden voor de clinics is niet nodig, je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Play of the Week #4
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #4
Nieuw dit jaar is de ‘Play of the Week’. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2, Round-Up #4
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2, Round-Up #4
Na vier speelronden in de Korfbal League 2 is er nog geen zinnig woord te zeggen over de ranglijst. Alleen Fiks staat nog met lege handen, maar verder kan iedereen op een goede dag van elkaar winnen, zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Dat maakt het erg interessant.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #4
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #4
In het mediaoverzicht aandacht voor de derby in Koog aan de Zaan en het duel tussen Fortuna en DOS'46 dat eindigde in een gelijkspel. In het Friesch Dagblad een lang artikel over LDODK-routinier André Zwart.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal