Skip to the main content

Zomereditie Tour de Camping

De zomereditie van Tour de Camping start op maandagmiddag 26 juli (15.00 uur). Twee weken lang geven Sharlynn van Genderen en Barry Schep met hun team voor iedereen toegankelijke korfbalclinics op de diverse RCN Vakantieparken in het land. 

RCN-parken
Sharlynn van Genderen en haar team komen de eerste week in actie op de volgende RCN-parken: 25 juli De Roggeberg in Appelscha (15.00 uur), 26 juli op De Noordster in Dwingeloo (11.00 uur), 27 juli op De Jagerstee in Epe (16.00 uur) en 28 juli op De Potten in Offingawier (11.00 uur).

De week erna geeft Barry Schep met zijn team, waaronder Lotte van Montfort en Ran Faber, de clinics. Op dinsdag 2 augustus zijn zij op RCN Zeewolde, op 3 augustus op De Schotsman in Kamperland, op 4 augustus op Het Grote Bos in Doorn en op 5 augustus op De Flaasbloem in Chaam. Alle clinics in de tweede week beginnen om 10.30 uur.

Van te voren aanmelden voor de clinics is niet nodig, je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
TeamNL Korfbal won zondagavond het goud op The World Games 2022. In een vol Birmingham Jefferson Civic Complex werd België in de finale met 23-12 verslagen. Het brons ging naar Chinees Taipei, dat een spannende strijd met Duitsland uitvocht om plek drie en uiteindelijk met 22-23 won.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk