Skip to the main content

Nieuwsoverzicht


Hoofdklasse '23-'24, ronde 4
Hoofdklasse Topkorfbal
Hoofdklasse '23-'24, ronde 4
Na vier speelronden beginnen de verschillen zichtbaar te worden. In poule 3 is NKC '51 nog altijd ongeslagen, en ook MIA (poule 4) en KOAG (poule 8) staan na vier speelronden op acht punten. De grote beslissingen gaan de komende weken vallen: wie gaan er spelen om promotie en wie zakken er af naar de overgangsklasse?
Lees meer
Hoofdklasse '23-'24, ronde 3
Hoofdklasse
Hoofdklasse '23-'24, ronde 3
In poule 1 verloor Nic. verrassend van OKO/BIES, waardoor de ploeg uit Opende nu eerste staat. Ook in poule 2 zijn de verschillen klein, CSL uit Britsum won nipt van KV Heerenveen. Doordat Wit-Blauw niet verder kwam dan een gelijkspel tegen ZKC '19, is de formatie uit Kampen de koppositie nu kwijt aan CSL. In poule 7 zijn er nu drie ploegen met vier punten, alleen GKV staat daar nog met lege handen.
Lees meer
Hoofdklasse '23-'24, ronde 2
Hoofdklasse Topkorfbal
Hoofdklasse '23-'24, ronde 2
Na de tweede speelronde in de Hoofdklasse hebben in poule 2 alle ploegen twee punten. In poule 3 werd het duel tussen De Meeuwen en SKF afgelast, deze wedstrijd wordt op woensdag 27 september gespeeld. In poule 6 hebben Pernix en De Meervogels beide vier punten: zij treffen elkaar aanstaande zaterdag in Zoetermeer in de strijd om de eerste plaats in poule 6.
Lees meer
Hoofdklasse '23-'24, ronde 1
Hoofdklasse Topkorfbal
Hoofdklasse '23-'24, ronde 1
De competitieopzet van de Hoofdklasse ziet er, net als in de Ereklasse, een beetje anders uit dan afgelopen jaren. Er zijn acht Hoofdklassepoules, met vier ploegen per poule, zoveel mogelijk regionaal ingedeeld. In het voorjaar gaan de nummers één spelen om promotie naar de Ereklasse, de nummers twee en drie blijven in de hoofdklasse en de nummers vier zakken af naar de overgangsklasse.
Lees meer
NKD - Aftermovie
A-jeugd Hoofdklasse Ereklasse Hoofdklasse Hoofdklasse B-aspiranten Korfbalfinale
NKD - Aftermovie
In Driebergen werden op zaterdag 24 juni de hele dag veldfinales gespeeld. Geniet jij nog even met ons mee tijdens de aftermovie?
Lees meer
Hoofdklasse Round-Up
Hoofdklasse Topkorfbal
Hoofdklasse Round-Up
Het veldseizoen is hervat voor de ploegen in de Hoofdklasse, met uitzondering van Dalto en Groen-Geel die een paar dagen eerder nog een laatste wedstrijd in de play-down serie speelden.
Lees meer

Promotie-/degradatieregeling bekend
Hoofdklasse Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal

Topartikelen

A-jeugd Hoofdklasse Dameskorfbal Korfbal League Korfbal League 2
Slotfase zaalcompetitie '23-'24
TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal